To Sultne Piger indtog NorthSide: “Svampe er den perfekte snyde-kode”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

To Sultne Piger indtog NorthSide: “Svampe er den perfekte snyde-kode”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Kom med To Sultne Piger til Aarhus, hvor de foruden at skyde festivalsæsonen i gang også får smagt på det plantebaserede madudvalg og talt med glade festivalgæster.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

To Sultne Piger

Podcasten er produceret af Heartbeats og sponsoreret af Jacobsen.

Lyt med i To Sultne Pigers podcast, når de hver anden uge taler om mad, restaurantbesøg og alt derimellem. Følg også med på deres Instagram @tosultnepiger. Stay hungry, stay tuned!

I denne episode af podcasten kan du komme med To Sultne Piger på festival, når de skyder sæsonen i gang på NorthSide i Aarhus. For hvordan har madscenen det på den store plantebasserede festival?

Pigerne har ikke været på NorthSide i mange år, så de har ikke oplevet hverken den nye lokation eller den omdiskuterede mad. Pige 1 glædede sig især til at smage den legendariske Aarhus-klassiker: En vegansk snasket burger fra Mikuna. Pige 2 glædede sig allermest til en toast. 

I løbet af afsnittet sendte To Sultne Piger et hold fra Heartbeats i felten for at undersøge fra festivalgæsterne selv, hvad der er must eats på NorthSide. 

Måske var det ikke den største overraskelse, men pomfritterne stjal virkelig showet.

Her fortæller blandt andet festivalgæsten Søren om en omgang fritter med friturestegte svampe, som han især kan anbefale, hvis man er skeptisk over manglen af kød på festivalpladsen. Pigerne er meget enige med Søren om svampes potentiale.

“Svampe er jo koden til at snyde, når man vil lave mad uden at bruge dyr, der smager af noget”, siger pige 2.

“Kæmpe cheat code! Svampe er jo det mest umami, du kan finde,” siger pige 1.

Tips og tricks til resten af festivalsæsonen

NorthSide markerer starten på festivalsæsonen for pigerne, så de bruger også tiden i episoden til at genopfriske gode tricks til de kommende festivaler. 

Det handler både om, at overveje de langskaftede gummistøvler til at kunne tisse nemt alle steder, men også om ikke at skippe måltider, når du er på festival. 

Pigernes råd går på at fokusere på morgenmad og frokost. Så kan du minimere aftensmaden, når du alligevel er lidt mæt af øl, og så du er ikke for tung til at danse løs til dine yndlingsartister og så kan du nyde en lækker omgang natmad.  

Hør hele episoden her, eller hvor du henter dine podcasts. Ny episode er ude hver anden torsdag.

Podcasten er sponsoreret af Jacobsen.

Producer: Emilie Westh Wold

Musik: Frej Levin

Redaktør: Emil Norsker

Footer graphics