Kast bolden til dig selv!
Radio & podcast
menu-close

Diagnosen: Kast bolden til dig selv!

30. oktober 2018 | | En del af serien Diagnosen

Anders Stjernholm gæster diagnosestudiet med en lille opsang til Morten og Jasper

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.

Afspil podcast

‘Diagnosen’ er sponsoreret af Tiimo

Prøv Tiimo gratis i to måneder med promokoden ‘diagnosen’ på tiimoapp.com

I episode 2 har vi besøg af Anders Stjernholm. Journalisten der blev komiker, som derefter blev folketingsmedlem (stedfortræder, red.). Selvfølgelig med hjælp fra sin ADHD. Der bliver reflekteret over livet med ADHD, men der er dog ikke altid enighed, når Stjernholm deler sine synspunkterne om livet med ADHD med værterne, Morten og Jasper. Men hvordan kan man klare at sidde stille en hel dag og lytte til politikerne på borgen ævle? Det og meget kan du høre i podcasten.

Om podcasten:
Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Det er de meget glade for. Det har givet dem en masse ekstra ting i livet, som ingen andre har. Selvom der er ting der er svære og udfordrende, så er der også en masse positive ting ved at have en diagnose. I podcastserien ‘Diagnosen’ sætter Morten og Jasper fokus på de positive ting ved livet med en diagnose. Man kan nemlig sagtens blive til noget, selvom man har en diagnose. Med udgangspunkt i ADHD, som de begge har, vil Jasper og Morten snakke med en række gæster, som også har lært at leve deres diagnoser og får det bedste ud af det. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig, begge har de via deres diagnose oplevet en masse positive ting, som har givet dem et forspring i livet.

Om Tiimo:
Tiimo er en app og digital service for mennesker med behov for struktur og visuel støtte i hverdagen. Appen kombinerer struktur, tidsstyring, ikoner og påmindelser i én smart og diskret løsning. Tag Tiimo med dig overalt og mærk effekten.

Lyt til alle afsnit af ‘Diagnosen’ i iTunes her.

Morten Pedersen & Jasper Ritz

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.