Skuespiller Gry Bay skiftede filmkarrieren ud med et kollegieværelse
Radio & podcast
menu-close

Diagnosen: Skuespiller Gry Bay skiftede filmkarrieren ud med et kollegieværelse

13. november 2018 | | En del af serien Diagnosen

Morten og Jasper får besøg af skuespiller Gry Bay, der fortæller om, hvordan hun har lagt sit liv totalt om, efter at hendes datter fik en diagnose.

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.

Afspil podcast

‘Diagnosen’ er sponsoreret af Tiimo

Prøv Tiimo gratis i to måneder med promokoden ‘diagnosen’ på tiimoapp.com

Gry Bay var i gang med en international karriere som skuespiller og var kendt og anerkendt for sit skuespil. Men pludselig var der en anden, der krævede fokus. Nemlig hendes datter der var kommet til verden med nogle udfordringer, der krævede fuld opmærksom. Derfor ændrede Gry Bay fuldstændig levestil og dedikerede al sin tid til sin datter. Det fortæller hun om her i ‘Diagnosen’.

Om podcasten:
Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Det er de meget glade for. Det har givet dem en masse ekstra ting i livet, som ingen andre har. Selvom der er ting, der er svære og udfordrende, så er der også en masse positive ting ved at have en diagnose. I podcastserien ‘Diagnosen’ sætter Morten og Jasper fokus på de positive ting ved livet med en diagnose.

Man kan nemlig sagtens blive til noget, selvom man har en diagnose. Med udgangspunkt i ADHD, som de begge har, vil Jasper og Morten snakke med en række gæster, som også har lært at leve deres diagnoser og får det bedste ud af det. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig, begge har de via deres diagnose oplevet en masse positive ting, som har givet dem et forspring i livet.

Om Tiimo:
Tiimo er en app og digital service for mennesker med behov for struktur og visuel støtte i hverdagen. Appen kombinerer struktur, tidsstyring, ikoner og påmindelser i én smart og diskret løsning. Tag Tiimo med dig overalt og mærk effekten.

Lyt til alle afsnit af ‘Diagnosen’ i iTunes her.

Morten Pedersen & Jasper Ritz

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.