Wassim Hallal

‘Skiftet’ med stjernekok Wassim Hallal: “Selvfølgelig er der en grænse for, hvor langt man kan nå, men man må aldrig give op”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Wassim Hallal Foto: Embla Egelund

‘Skiftet’ med stjernekok Wassim Hallal: “Selvfølgelig er der en grænse for, hvor langt man kan nå, men man må aldrig give op”

Eller vælg, hvor du vil lytte

I dette afsnit af ‘Skiftet’ er Flemming Møldrup på besøg hos stjernekok Wassim Hallal i hans hjem i Aarhus for at tale om at starte egen virksomhed.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

Skiftet

Et skift i livet kan komme som et lyn fra en klar himmel. Pludseligt og helt uden varseI står man ved en skillevej og skal gentænke hele sin tilværelse.

I podcasten 'Skiftet' er vært Flemming Møldrup på besøg hos en person, der har gennemgået et stort skift i deres liv. For at tale om hvordan skiftet har påvirket dem, hvad de har lært, og hvordan de er landet på den anden side.

Måske står du selv en dag i en lignende situation. I 'Skiftet' bliver du inspireret til, hvordan du med ro i maven finder dig selv i en situation, der kan virke uoverskuelig.

Da finanskrisen buldrede derudaf i 2009, stod Wassim Hallal ved en skillevej. Han havde igennem en årrække opbygget et ry som en af Danmarks mest eftertragtede kokke, først som køkkenchef på Molskroen og senere som køkkenchef i den japanske have på en restaurant, der bar hans initialer ‘WH’. Men da finanskrisen begyndte at vise sit grimme ansigt, kunne ejerne ikke længere betale regningerne, og pludselig var Wassim Hallals gode ry og rygte på spil. Derfor valgte Hallal at kautionere sine ejere, betale regningerne selv og sagde sin stilling op.

Wassim Hallal tog en stor chance for at beskytte sit gode rygte i de gastronomiske kredse. Det skulle senere vise sig at bære frugt. Umiddelbart efter gik han ind i ejerskabet på Restaurant Frederikshøj, ansatte sig selv som køkkenchef og blev i 2015 belønnet for sin satsning med en michelinstjerne, som restauranten har den dag i dag.

I dette afsnit af podcastserien ‘Skiftet’ taler vært Flemming Møldrup med Wassim Hallal om den tumultariske periode i hans liv, om hvordan han driver sin forretning, og hvordan han bruger sin drivkraft til at skabe i køkkenet.

Wassim Hallal
Wassim Hallal Foto: Embla Egelund

Footer graphics