Da finanskrisen buldrede derudaf i 2009, stod Wassim Hallal ved en skillevej. Han havde igennem en årrække opbygget et ry som en af Danmarks mest eftertragtede kokke, først som køkkenchef på Molskroen og senere som køkkenchef i den japanske have på en restaurant, der bar hans initialer ‘WH’. Men da finanskrisen begyndte at vise sit grimme ansigt, kunne ejerne ikke længere betale regningerne, og pludselig var Wassim Hallals gode ry og rygte på spil. Derfor valgte Hallal at kautionere sine ejere, betale regningerne selv og sagde sin stilling op.
Wassim Hallal tog en stor chance for at beskytte sit gode rygte i de gastronomiske kredse. Det skulle senere vise sig at bære frugt. Umiddelbart efter gik han ind i ejerskabet på Restaurant Frederikshøj, ansatte sig selv som køkkenchef og blev i 2015 belønnet for sin satsning med en michelinstjerne, som restauranten har den dag i dag.
I dette afsnit af podcastserien ‘Skiftet’ taler vært Flemming Møldrup med Wassim Hallal om den tumultariske periode i hans liv, om hvordan han driver sin forretning, og hvordan han bruger sin drivkraft til at skabe i køkkenet.