Sarah Grünewald

‘Skiftet’ med Sarah Grünewald om sin skilsmisse: Jeg blev glad, da jeg så min eks kysse med en anden

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Skiftet’ med Sarah Grünewald om sin skilsmisse: Jeg blev glad, da jeg så min eks kysse med en anden

Eller vælg, hvor du vil lytte

I dette afsnit af ‘Skiftet’ er vært Flemming Møldrup i samtale med tv-vært Sarah Grünewald om hendes skilsmisse.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

Skiftet

Et skift i livet kan komme som et lyn fra en klar himmel. Pludseligt og helt uden varseI står man ved en skillevej og skal gentænke hele sin tilværelse.

I podcasten 'Skiftet' er vært Flemming Møldrup på besøg hos en person, der har gennemgået et stort skift i deres liv. For at tale om hvordan skiftet har påvirket dem, hvad de har lært, og hvordan de er landet på den anden side.

Måske står du selv en dag i en lignende situation. I 'Skiftet' bliver du inspireret til, hvordan du med ro i maven finder dig selv i en situation, der kan virke uoverskuelig.

I dette afsnit podcasten ‘Skiftet’ er vært Flemming Møldrup taget hjem til Sarah Grünewald i Valby. Sarah Grünewald er tidligere fotomodel, havde sin første større rolle i en spillefilm i 2020 i Søren Kragh Jacobsens ‘Lille Sommerfugl’, hun er født i Tyskland, opvokset på Falster, men du kender hende måske bedst som tv-vært på underholdningsprogrammet ‘Vild med dans’. I 2014 blev Grünewald gift med sin nu eksmand Rasmus Backhaus, de fik sønnen Luis to år senere, og i 2019 valgte de to så at gå fra hinanden.

Da de to mødte hinanden, var det, som så mange andre, med forhåbningen om, at det skulle være for evigt. For evigt blev det også, men ikke helt som de havde forventet. De er knyttet sammen af deres søn, og sammen forsøger de at få forældreskabet at gå op.

I samtalen med Flemming Møldrup kan du høre Sarah Grünewald fortælle om at indse, at hendes mand var hendes bedste ven, om ikke længere kunne være intim i sit forhold, og om hvordan nye partnere altid må acceptere, at der både er et barn og en eksmand, der er helt centrale i hendes liv.

Footer graphics