Kristian Jensen

Kristian Jensen: “Når drømmen forsvinder, så skal man være berørt”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Kristian Jensen Foto: Anders Dall

Kristian Jensen: “Når drømmen forsvinder, så skal man være berørt”

Eller vælg, hvor du vil lytte

I vores nye podcastserie ‘Skiftet’ taler Flemming Møldrup med mennesker, der har været igennem et stort skift i deres liv. Første gæst er Kristian Jensen, der fortæller om skiftet fra tronarving i Venstre til magtens periferi.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

Skiftet

Et skift i livet kan komme som et lyn fra en klar himmel. Pludseligt og helt uden varseI står man ved en skillevej og skal gentænke hele sin tilværelse.

I podcasten 'Skiftet' er vært Flemming Møldrup på besøg hos en person, der har gennemgået et stort skift i deres liv. For at tale om hvordan skiftet har påvirket dem, hvad de har lært, og hvordan de er landet på den anden side.

Måske står du selv en dag i en lignende situation. I 'Skiftet' bliver du inspireret til, hvordan du med ro i maven finder dig selv i en situation, der kan virke uoverskuelig.

2019 var et begivenhedsrigt år for tidligere næstformand i Venstre, Kristian Jensen. Dødsfald i den nære familie, folketingsvalg og et formandsopgør der kulminerede i knuste drømme en sensommerdag i Brejning lidt udenfor Vejle, hvor en tydeligt berørt Kristian Jensen mødte journalisterne for at bekendtgøre sin afgang. Det var dog mere end blot et farvel til næstformandskabet, men også et farvel til Kristians drømme opbygget gennem et langt liv i dansk politik.

I denne første episode af vores nye podcastserie ‘Skiftet’ taler Flemming Møldrup med Kristian Jensen om, hvordan oplevelsen har flyttet ham som menneske, og om hvordan han i dag lever livet anderledes, end da hans ambitioner lå i Statsministeriet. I dag fokuserer han på at gøre flere ting af lyst end af pligt og at gøre en stor forskel for færre mennesker.

Footer graphics