Janne Aagaard og Knirke Egede

‘Forbrydelse og straf’: Seriemordere – findes de i Danmark?

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Forbrydelse og straf’: Seriemordere – findes de i Danmark?

Eller vælg, hvor du vil lytte

Seriemordere hører amerikansk mytologi til. Eller gør de? Vi har desværre også serieforbrydere herhjemme. Janne og Knirke går i dybden med nogle af de mest bemærkelsesværdige.

Samfund En del af serien:

Forbrydelse og Straf

'Forbrydelse og Straf' er Heartbeats' true crime-podcast. Den farlige krimi-virus har vært Janne Aagaard lidt af siden hovedopgaven på journalisthøjskolen om særligt stærke fanger i danske og svenske fængsler.

Janne Aagaard har beskæftiget sig med kriminologi, forbrydelse og straf først som krimireporter på Ekstra Bladet, senere som underviser på politiskolen, redaktør ved rigspolitiet og kommunikationschef hos Fyns politi. Aagaard er uddannet fra Danmarks journalisthøjskole i 1998 og har læst kriminologi i forbindelse med sin masteruddannelse på University of Queensland i 2005.

Vært Janne Aagaard og sidekick, forfatter og krimireporter Knirke Egede, taler om seriemordere – en hyppigt omtalt type, lige så ofte omtalt som svær at finde i virkeligheden. Men vi har dem skam, serieforbryderne. Vi ser på tre af Danmarks mest omtalte serieforbrydere i nyere tid, nemlig Amagermanden, Connie-morderen og så selvfølgelig sygeplejersken fra Nykøbing Sjælland.

LÆS OGSÅ: True crime: Danmarkshistorien er faktisk fuld af kvindelige skurke

Footer graphics