janne aagaard og betina hald engmark

‘Forbrydelse og straf’: “Lås dem inde og smid nøglerne væk”

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Forbrydelse og straf’: “Lås dem inde og smid nøglerne væk”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Betina Hald Engmark er nok mest kendt for at være U-båds kaptajn Peter Madsens forsvarer. I ‘Forbrydelse og Straf’ fortæller hun om at tage skridtet fra anklager til forsvarer og om forvaringsdomme.

Samfund En del af serien:

Forbrydelse og Straf

'Forbrydelse og Straf' er Heartbeats' true crime-podcast. Den farlige krimi-virus har vært Janne Aagaard lidt af siden hovedopgaven på journalisthøjskolen om særligt stærke fanger i danske og svenske fængsler.

Janne Aagaard har beskæftiget sig med kriminologi, forbrydelse og straf først som krimireporter på Ekstra Bladet, senere som underviser på politiskolen, redaktør ved rigspolitiet og kommunikationschef hos Fyns politi. Aagaard er uddannet fra Danmarks journalisthøjskole i 1998 og har læst kriminologi i forbindelse med sin masteruddannelse på University of Queensland i 2005.

Janne Aagaard har besøg af advokat og forsvarer Betina Hald Engmark til en samtale om økonomisk kriminalitet, at forsvare ubåds-morderen Peter Madsen og hvorvidt livstid eller forvaring er den værste straf.

Inden Engmark blev forsvarer, var hun ansat på den anden side af bordet hos anklagemyndigheden især med fokus på økonomisk kriminalitet som blandt andet bedrageri, underslæb og skattesvig.

Footer graphics