Peter Øvig Knudsen og Janne Aagaard

‘Forbrydelse og straf’: Fællesskabet der dræber

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Forbrydelse og straf’: Fællesskabet der dræber

Eller vælg, hvor du vil lytte

Hvad er ondskab? Og hvordan drives helt almindelige mennesker til uhyrlige handlinger? Sammen med Peter Øvig Knudsen sætter Janne fokus på ondskabens væsen.

Samfund En del af serien:

Forbrydelse og Straf

'Forbrydelse og Straf' er Heartbeats' true crime-podcast. Den farlige krimi-virus har vært Janne Aagaard lidt af siden hovedopgaven på journalisthøjskolen om særligt stærke fanger i danske og svenske fængsler.

Janne Aagaard har beskæftiget sig med kriminologi, forbrydelse og straf først som krimireporter på Ekstra Bladet, senere som underviser på politiskolen, redaktør ved rigspolitiet og kommunikationschef hos Fyns politi. Aagaard er uddannet fra Danmarks journalisthøjskole i 1998 og har læst kriminologi i forbindelse med sin masteruddannelse på University of Queensland i 2005.

Hænger ondskab og idealisme sammen? Janne Aagaard har inviteret dokumentarist og forfatter Peter Øvig Knudsen i studiet for at tale om kriminalitet i godhedens navn. Vi taler om ungdommens idealer, og hvorfor angsten for udstødelse er en stor drivkraft bag kriminelle miljøer.

Footer graphics