Engel statue

‘Forbrydelse og straf’: Drab uden lig

Eller vælg, hvor du vil lytte
freestocks.org

‘Forbrydelse og straf’: Drab uden lig

Eller vælg, hvor du vil lytte

Kan du huske Tolne-banden, der både parterede, brændt og indstøbte rester af deres offer i et betongulv? Lyt med i ‘Forbrydelse og straf’.

Samfund En del af serien:

Forbrydelse og Straf

'Forbrydelse og Straf' er Heartbeats' true crime-podcast. Den farlige krimi-virus har vært Janne Aagaard lidt af siden hovedopgaven på journalisthøjskolen om særligt stærke fanger i danske og svenske fængsler.

Janne Aagaard har beskæftiget sig med kriminologi, forbrydelse og straf først som krimireporter på Ekstra Bladet, senere som underviser på politiskolen, redaktør ved rigspolitiet og kommunikationschef hos Fyns politi. Aagaard er uddannet fra Danmarks journalisthøjskole i 1998 og har læst kriminologi i forbindelse med sin masteruddannelse på University of Queensland i 2005.

Kan man dømmes for drab, hvis liget ikke er fundet? Ja, det kan man godt – men heldigvis er der ikke mange sager, hvor politiet opgiver at finde ofrene. Vi taler om en lang række sager, blandt andet Peter Lundin, coasteren Klipper og ikke mindst den nu lidet huskede Tolne-banden, der både parterede, brændt og indstøbte rester af deres offer i et betongulv.

Med i studiet er vært Janne Aagaard og hendes tidligere makker fra Ekstra Bladet, Knirke Egede, journalist og forfatter til bogen ”Gerningsstedet” sammen med tidl. kriminalinspektør Jørgen Bach.

Footer graphics