‘Livets skole’ med dj Emil Lange: “Jeg ville ønske, jeg havde vidst, at ikke alle stod i kø for at hjælpe mig med at opnå min drøm”

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Livets skole’ med dj Emil Lange: “Jeg ville ønske, jeg havde vidst, at ikke alle stod i kø for at hjælpe mig med at opnå min drøm”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Da Emil Lange første gang takkede ja til at sætte ild til et dansegulv, var han 16 år og en rimelig ringe dj. Alligevel satsede han hele butikken og droppede alt andet for at blive bedre.

Sponsoreret En del af serien:

Livets Skole

Må jeg bryde med min læsegruppe? Hvad fanden er en forskudsopgørelse? Og hvordan håndterer jeg bedst præstationsangst på studiet? 'Livets Skole' er podcasten om alt det, du ville ønske du havde vidst i din studietid, men som ingen fortalte dig.

I hvert afsnit stilles skarpt på et nyt emne og sammen med en gæst, vender og drejer værterne digter Caspar Eric og radiovært Signe Amtoft, temaet ved hjælp af dilemmaer fra studerende, egne fortrydelser og personlige fortællinger.

Podcasten udgives af Heartbeats i samarbejde med Studybox, som er en streamingtjeneste, der tilbyder de studerende fuld adgang til deres studiebøger med ét abonnement.

Da Emil Lange var 18 år, droppede han ud af gymnasiet for at satse på drømmen om at blive dj. Han kalder det selv for en virkelig dårlig idé, men han har alligevel aldrig fortrudt det store sats. Sidenhen har han spillet på stort set alle landets natklubber og for navne som Kidd, Suspekt – og Mariah Carey.

Denne episode af ‘Livets Skole’ handler om at jagte sine drømme, om det svære studievalg, om karrieresats og om at bryde med forventningerne. Fordi nogen gange skal man droppe, hvad der på papiret ser rigtigt ud.

“Der er det her digtermantra, som lyder, at det gælder om ikke at have noget at falde tilbage på, for ellers falder man tilbage på det,” siger Caspar Eric om at satse på drømmen om at blive forfatter.

Både Signe, Caspar og dagens gæst har prøvet at bryde med forventningerne og satse hele butikkeen på en anden vej end den, der var lagt ud for dem – for Emil Lange var det drømmen om at kunne leve af at musikken, som han gør i dag. Men der er meget, han gerne ville have vidst om den rejse, inden han begyndte jagten, og det taler vi om i dagens program.

Podcasten er sponsoreret af streamingtjenesten Studybox, der tilbyder de studerende fuld adgang til deres studiebøger med et abonnement.

Find mere om
Footer graphics