Marc Johnson og Mahamad Habane

Johnson: “Hvis du ikke vil lave dit arbejde gratis, så er det ikke det, du skal lave”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Per Krogh

Johnson: “Hvis du ikke vil lave dit arbejde gratis, så er det ikke det, du skal lave”

Eller vælg, hvor du vil lytte

I denne episode af ‘Livets Skole’ er Signe Amtoft taget til Ceresbyen i Aarhus for at mødes med Marc Johnson og Mahamad Habane. De taler om at finde sin vej i livet og at gøre det man brænder for.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

Livets Skole

Må jeg bryde med min læsegruppe? Hvad fanden er en forskudsopgørelse? Og hvordan håndterer jeg bedst præstationsangst på studiet? 'Livets Skole' er podcasten om alt det, du ville ønske du havde vidst i din studietid, men som ingen fortalte dig.

I hvert afsnit stilles skarpt på et nyt emne og sammen med en gæst, vender og drejer værterne digter Caspar Eric og radiovært Signe Amtoft, temaet ved hjælp af dilemmaer fra studerende, egne fortrydelser og personlige fortællinger.

Podcasten udgives af Heartbeats i samarbejde med Studybox, som er en streamingtjeneste, der tilbyder de studerende fuld adgang til deres studiebøger med ét abonnement.

I denne episode snakker Signe Amtoft med musiker Marc Johnson og komiker Mahamad Habane om at finde sin vej i livet.

Den Aarhus-baserede rapper Marc Johnson, bedre kendt under kunstnernavnet Johnson, startede sin musikkarriere sammen med de to danske rappere L.O.C. og U$O. Han hittede i starten af 00’erne med sange som ‘Det Passer’ og ‘Kig Forbi’, men tiden inden gennembruddet var langtfra nemt. Johnson åbner op om at blive smidt ud af skolen, at gå fra job til job, og at kun have en ting i hovedet – musikken.

Medgæst, komiker Mahamad Habane, fortæller om hans vej ind dansk comedy, samt opgøret mellem passionen og familiens forventninger om ‘det rigtige liv’.

“Jeg ville stadig lave stand-up, selvom jeg fik samme løn, som én, der arbejdede i Føtex eller Bilka” udtaler Mahamad Habane, hvortil Johnson erklærer sig enig og tilføjer: “Lyt til, hvad den kloge mand siger. Hvis du ikke vil lave dit arbejde gratis, så er det ikke det, du skal lave.”

I podcasten udforskes derudover både udfordringer om at bevise sig selv, give faklen videre, begå fejl – og ikke mindst, at se sine følelser i øjnene.

“Der er nogen, der folder ved en stiv vind. Men jeg har haft så meget modstand, at jeg har fundet ud af, at det bliver ved. Nogen dage er du oppe på bjerget, og så er det fedt. Så går der et kvarter, og så ligger du under bjerget,” udtaler Johnson.

Podcasten er sponsoreret af streamingtjenesten Studybox, der tilbyder de studerende fuld adgang til deres studiebøger med et abonnement.

Find mere om
Footer graphics