August Fenger Janson i livets Skole

‘Livets Skole’ med Eloq: “Hvis jeg selv er gæst til en fest, får jeg en syret form for angstanfald”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Embla Egelund Simonsen

‘Livets Skole’ med Eloq: “Hvis jeg selv er gæst til en fest, får jeg en syret form for angstanfald”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Dagens gæst bruger en del tid på klubber og beskriver sig selv som ‘ret udadvendt’. Han bliver dog utilpas i større rum og foretrækker at hænge ud på en bar frem for en klub.

Sponsoreret En del af serien:

Livets Skole

Må jeg bryde med min læsegruppe? Hvad fanden er en forskudsopgørelse? Og hvordan håndterer jeg bedst præstationsangst på studiet? 'Livets Skole' er podcasten om alt det, du ville ønske du havde vidst i din studietid, men som ingen fortalte dig.

I hvert afsnit stilles skarpt på et nyt emne og sammen med en gæst, vender og drejer værterne digter Caspar Eric og radiovært Signe Amtoft, temaet ved hjælp af dilemmaer fra studerende, egne fortrydelser og personlige fortællinger.

Podcasten udgives af Heartbeats i samarbejde med Studybox, som er en streamingtjeneste, der tilbyder de studerende fuld adgang til deres studiebøger med ét abonnement.

”Sørg for at alle har det godt. Og hvis alle gør det, så er det en god fest. Festen er der ikke for din skyld, så del ud – det handler om at være sammen.” Det er Eloq’s bedste råd til den danske ungdom.

Eloq, som bærer det folkelige navn August Fenger Jansson, er mere end bare dj og musikproducer. Han startede hos Cheff Records sammen med Kidd, Topgunn og Klumben tilbage i 2011, og har nu 10 års-jubilæum i musikbranchen. Derudover har han produceret filmmusik til både ‘The Rain’ og ‘Brakland’, som han vandt en Robert for. Men mest af alt har han altid være med der, hvor festen opstod.

Eloq begyndte at tage i byen allerede som 14-årig, og som 18-årig kørte han klubben på RUST i København sammen med vennen Kristoffer. Han dj’er, promoter og styrer festen med stor succes, fordi “han er en kæmpe pleaser” – som han selv siger. Men meget atypisk kan Eloq faktisk ikke selv lide at deltage i festen.

“Hvis jeg selv er gæst, så får jeg en syret form for angstanfald. Jeg synes bare ikke, det er hyggeligt. Og jeg tror, det er, fordi mit arbejde har været at tilgodese 200+ menneskers fest igennem 15 år”, siger Eloq i podcasten ‘Livets Skole’.

I denne episode taler radiovært Signe Amtoft og digter Caspar Eric med Eloq om, hvad de ville ønske, de havde vidst om festen, da de selv var unge og grønne. Hvad gør man for at undgå gruppepres? Hvad gør man, når vennerne kun åbner deres følelser i beruset tilstand? Og hvordan skaber man egentlig en god fest for alle?

Podcasten er sponsoreret af streamingtjenesten Studybox, der tilbyder de studerende fuld adgang til deres studiebøger med et abonnement.

Footer graphics