arm

‘Hvem bestemmer i morgen?’: Hvor bliver den positive og etiske teknologidebat af?

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: David Rohde Hennings

‘Hvem bestemmer i morgen?’: Hvor bliver den positive og etiske teknologidebat af?

Eller vælg, hvor du vil lytte

I dette afsnit er Kim Escherich gæst i en samtale om kunstig intelligens og tech, når vi taler fremtidens ledelse.

Sponsoreret En del af serien:

Hvem bestemmer i morgen?

En podcast om fremtidens ledelse og arbejdsplads. Sammen med vært Erik Korsvik Østergaard kigger vi 5-10 år ud i fremtiden for at finde ud af, hvem det er, der kommer til at sætte dagsordenen. I hvert afsnit sætter vi fokus på emner som distanceledelse, fake news, kunstig intelligens, social bevidsthed, diversitet og andre temaer, som fremtidens ledere skal balancere. Og så stiller vi selvfølgelig det helt store spørgsmål: Hvem bestemmer i morgen?

I denne episode af ‘Hvem bestemmer i morgen?’ er vært Erik Korsvik Østergaard taget til Præstø for at tale med Kim Escherich på hans gård og spisested Muldiverset.

Kim Escherich, der også medvirkede i episode to, er optaget af, hvordan den voldsomme udvikling i teknologi tvinger os til at træffe nogle valg: Vi skal tale om, hvad vi kan, hvad vi må, og hvad vi vil – i forhold til teknologien. Men der må være mere til det, nuancer, og en fremtid som er svær at navigere i – men positiv.

Kim Escherich er ekspert i kunstig intelligens hos IBM, aktivist, humanist og foredragsholder. Til daglig driver han spisestedet Muldiverset sammen med sin kone. Du kan også tjekke Kims tidligere initiativ Fremvirke ud her.

Footer graphics