‘Hvem bestemmer i morgen?’: Når man ikke gider have en leder

Lyt (00:47:58)
Foto: David Rohde Hennings

‘Hvem bestemmer i morgen?’: Når man ikke gider have en leder

Lyt (00:47:58)

Er det egentlig nødvendigt med flere og flere ledelseslag? Fremtidens organisation ser ud til at afskaffe lederne, så hvad skal de så nu?

Sponsoreret En del af serien:

Hvem bestemmer i morgen?

Hvem bestemmer i morgen er en podcast om fremtidens ledelse og arbejdsplads. Sammen med vært Erik Korsvik Østergaard kigger vi 5-10 år ud i fremtiden sammen for at finde ud hvem det er, der kommer til at sætte dagsordenen. I hvert afsnit sætter vi fokus på emner som distanceledelse, fake news, kunstig intelligens, social bevidsthed og en masse andre temaer som fremtidens ledere skal balancere i fremtiden. Og så stiller vi selvfølgelig det helt store spørgsmål: Hvem bestemmer i morgen?

I podcastserien ‘Hvem bestemmer i morgen’ undersøger vi fremtidens ledelse. Men hvad nu hvis fremtidens ledelse skal findes længere nede i organisationen? Hvad nu hvis vi slet ikke selv mener, at vi har brug for ledelse, hvad sker der så? Det er netop det, som er temaet for dette afsnit af podcasten.

Med i studiet er Louise Orbesen, founder af Leading Humans, og Jeppe Vilstrup Hansgaard, CEO i Innovisor og ekspert i netværksanalyse. De skal hjælpe os med at forstå, hvordan moderne organisationsstrukturer fungerer, og hvordan en virksomhed uden ledere fungerer. Til det formål er vi også på besøg hos Ann-Christina Matzen Andreasen, som er virksomhedsleder på job-, aktivitets- og kompetencecenteret i Gentofte, der er 90 procent ledelsesløse.

Footer graphics