fremtid

‘Hvem bestemmer i morgen?’: Digitale megatrends kommer til Danmark, og vi bliver nødt til at forholde os kritisk til dem

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Heartbeats

‘Hvem bestemmer i morgen?’: Digitale megatrends kommer til Danmark, og vi bliver nødt til at forholde os kritisk til dem

Eller vælg, hvor du vil lytte

Vi er klar med en ny sæson af vores podcastserie ‘Hvem bestemmer i morgen’ om fremtidens arbejdsplads. Første afsnit handler om digitale megatrends.

Sponsoreret En del af serien:

Hvem bestemmer i morgen?

En podcast om fremtidens ledelse og arbejdsplads. Sammen med vært Erik Korsvik Østergaard kigger vi 5-10 år ud i fremtiden for at finde ud af, hvem det er, der kommer til at sætte dagsordenen. I hvert afsnit sætter vi fokus på emner som distanceledelse, fake news, kunstig intelligens, social bevidsthed, diversitet og andre temaer, som fremtidens ledere skal balancere. Og så stiller vi selvfølgelig det helt store spørgsmål: Hvem bestemmer i morgen?

Svage signaler bliver til reelle forandringer. Nogle af dem er så vedholdende, at de bliver kaldt megatrends.

Så, hvad rør sig for tiden, og hvad kan vi gøre for at omfavne de forandringer, set med danske øjne. Det er det, som dette afsnit af vores podcastserie om fremtidens arbejdsplads, ‘Hvem bestemmer i morgen’, handler om, og hvem bedre til at hjælpe os med det indblik end Danmarks teknologiambassadør, Anne Marie Engtoft?

Som tech-ambassadør repræsenter Engtoft den danske regering med et globalt mandat og en fysisk tilstedeværelse i både Silicon Valley, København og Beijing, og hun løfter teknologi og digitalisering til en tværgående udenrigs- og sikkerhedspolitisk prioritet for den danske regering, som der står på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Med i studiet er også Tina Blegind Jensen, professor ved CBS med særligt fokus på digital transformation. Sammen med vært Erik Korsvik Østergaard diskuterer de digitale megatrends, og forandringer der kommer til at påvirke vores samfund i fremtiden.

Undervejs i programmet får vi også indblik i de teknologiske muligheder og udfordringer, som energiselskabet Ørsted står over for, når vi taler med deres CIO Michael Biermann om deres største teknologiske udfordring.

Find mere om
Footer graphics