Apropos hjemmearbejde: Hvad har vi egentlig lært af alle de her virtuelle møder?

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: David Rohde Hennings

Apropos hjemmearbejde: Hvad har vi egentlig lært af alle de her virtuelle møder?

Eller vælg, hvor du vil lytte

Den seneste tid har danskerne skulle vænne sig til videomøder. Men hvordan bevarer man nærheden og sammenhængskraften, når man ikke sidder sammen?

Sponsoreret En del af serien:

Hvem bestemmer i morgen?

En podcast om fremtidens ledelse og arbejdsplads. Sammen med vært Erik Korsvik Østergaard kigger vi 5-10 år ud i fremtiden for at finde ud af, hvem det er, der kommer til at sætte dagsordenen. I hvert afsnit sætter vi fokus på emner som distanceledelse, fake news, kunstig intelligens, social bevidsthed, diversitet og andre temaer, som fremtidens ledere skal balancere. Og så stiller vi selvfølgelig det helt store spørgsmål: Hvem bestemmer i morgen?

Da coronavirusset lukkede Danmark ned, skulle alle, der arbejdede hjemmefra hurtigt vænne sig til virtuelle møder gennem et hav af forskellige digitale platforme. Men hvordan finder vi nærhed og sammenhæng på vores arbejdsplads, når det meste af virksomheden ikke længere sidder sammen?

I dette afsnit af podcastserien ‘Hvem bestemmer i morgen’ har vært Erik Korsvik Østergaard besøg af Louise Dinesen, chefpsykolog hos Hartmanns, og Lise Dahl Arvedsen, Ph.d. studerende ved CBS og partner i konsulenthuset Augmenti, for at tale om hvordan vi arbejder bedst sammen, når arbejdspladsen ikke længere er fysisk. Det kommer selvfølgelig med en masse udfordringer, men vigtigere også en masse muligheder, som i sidste ende kan skabe mere nærhed, lighed og sammenhæng, når den virtuelle arbejdsplads fungerer ordentligt.

Anbefalinger:

I podcasten anbefaler Lise Dahl Arvedsen bogen ‘Den Frygløse Organisation’ af Amy Edmondson, som du kan finde link til her .

Louise Dinesen anbefaler filosofipodcasten ‘The Partially Examined Life’, som du kan finde her.

Du kan også se Lise Dahl Arvedsen fortælle om fordelene ved det virtuelle møde her.

Footer graphics