‘Hvem bestemmer i morgen?’ med filosof Vincent F. Hendricks og fremtidsforsker Anne Skare Nielsen: Sæt farten ned, når der skal træffes beslutninger

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: David Rohde Hennings

‘Hvem bestemmer i morgen?’ med filosof Vincent F. Hendricks og fremtidsforsker Anne Skare Nielsen: Sæt farten ned, når der skal træffes beslutninger

Eller vælg, hvor du vil lytte

Med en voksende informationsstrøm skal vi forholde os til nye inputs. Hvordan sorterer vi de dårlige fra de gode, så vi kan træffe bedre beslutninger?

Sponsoreret En del af serien:

Hvem bestemmer i morgen?

En podcast om fremtidens ledelse og arbejdsplads. Sammen med vært Erik Korsvik Østergaard kigger vi 5-10 år ud i fremtiden for at finde ud af, hvem det er, der kommer til at sætte dagsordenen. I hvert afsnit sætter vi fokus på emner som distanceledelse, fake news, kunstig intelligens, social bevidsthed, diversitet og andre temaer, som fremtidens ledere skal balancere. Og så stiller vi selvfølgelig det helt store spørgsmål: Hvem bestemmer i morgen?

I dette afsnit af podcastserien ‘Hvem bestemmer i morgen?’ får vært Erik Korsvik Østergaard besøg af filosof og leder af institut for boblestudier Vincent F. Hendricks og fremtidsforsker Anne Skare Nielsen for at tale om, hvordan man som leder træffer gode beslutninger, når man konstant bombarderes med information. Hvad er god information, dårlig information, forkert eller rigtig information? For at finde op og ned i det hele er budskabet klart. Vi skal sætte farten ned, når vi træffer beslutninger, så vi kan nå at filtrere i informationsstrømmen.

Anne Skare Nielsen er partner i Universal Futurist, og i podcasten nævner hun sin kommende bog ‘Fremtidssans’, som du kan forudbestille her. Bogen skal hjælpe læseren til at forudse sin egen fremtid. Så hvis man er interesseret i den, så kan man starte der.

Vincent Hendricks er for nylig udkommet med bogen ‘Vend Verden’, som handler om mange af de samme temaer som vi berører i podcasten, nemlig om at genvinde autonomien i den digitale verden. Så hvis du er blevet tændt på mere, kan du finde et link til bogen her.

Footer graphics