Le Gammeltoft

Dødt arbejdsmiljø?: Sådan får du kreativiteten til at blomstre på arbejdspladsen

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

Dødt arbejdsmiljø?: Sådan får du kreativiteten til at blomstre på arbejdspladsen

Eller vælg, hvor du vil lytte

I dette afsnit af podcasten ‘Hvem bestemmer i morgen?’ undersøger vi, hvordan man kan stile mod et mere kreativt arbejdsmiljø.

Sponsoreret En del af serien:

Hvem bestemmer i morgen?

En podcast om fremtidens ledelse og arbejdsplads. Sammen med vært Erik Korsvik Østergaard kigger vi 5-10 år ud i fremtiden for at finde ud af, hvem det er, der kommer til at sætte dagsordenen. I hvert afsnit sætter vi fokus på emner som distanceledelse, fake news, kunstig intelligens, social bevidsthed, diversitet og andre temaer, som fremtidens ledere skal balancere. Og så stiller vi selvfølgelig det helt store spørgsmål: Hvem bestemmer i morgen?

Vi står midt i et paradigmeskift i ledelse og i virksomhedskultur. De absolut mest brugte årsagsforklaringer er en massiv og irreversibel teknologisk udvikling, forandringer i samfundsnormer og nogle globale kriser, som vi skal løse sammen – for eksempel den nuværende pandemi og klimaforandringer.

Paradigmeskiftet har medført, at der er behov for at løse problemer på nye måder og behov for menneskelighed, forståelse for hinanden, personlig udvikling, refleksion og ikke mindst kreativitet.

Men hvordan får vi kreativiteten ind på arbejdspladsen uden at det bliver en foredragsgimmick, som medarbejderen har kylet i papirkurven, når de lander bagved skrivebordet igen, men i stedet bliver en integreret del af vores kultur og reflektionsrum på arbejdet?

Til at hjælpe os med at svare på det spørgsmål har vi i denne episode af ‘Hvem bestemmer i morgen’ besøg af operasanger, iværksætter og musikchef for Copenhagen phil Peter Lodahl, CEO for LEO Innovation Lab Anne Cathrine Fleischer og CEO og founder af Heartbeats Le Gammeltoft.

Find mere om
Footer graphics