arbejde fremtid

Premiere på ‘Hvem bestemmer i morgen?’: Har Kina svaret på fremtidens arbejde?

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: David Rohde Hennings

Premiere på ‘Hvem bestemmer i morgen?’: Har Kina svaret på fremtidens arbejde?

Eller vælg, hvor du vil lytte

Hvordan kommer vi til at arbejde i fremtiden, hvem kommmer til at lede os, og er der stadigvæk en plads til mig? Det er spørgsmålene i vores nye podcast.

Sponsoreret En del af serien:

Hvem bestemmer i morgen?

En podcast om fremtidens ledelse og arbejdsplads. Sammen med vært Erik Korsvik Østergaard kigger vi 5-10 år ud i fremtiden for at finde ud af, hvem det er, der kommer til at sætte dagsordenen. I hvert afsnit sætter vi fokus på emner som distanceledelse, fake news, kunstig intelligens, social bevidsthed, diversitet og andre temaer, som fremtidens ledere skal balancere. Og så stiller vi selvfølgelig det helt store spørgsmål: Hvem bestemmer i morgen?

I dette premiereafsnit har Erik Korsvik Østergaard besøg af fremtidsforsker Carsten Beck fra institut for fremtidsforskning og journalist, forfatter og foredragsholder med fokus på Kina, Christina Boutrup til en samtale om fremtidens ledelse samt hvad vi kan lære af supermagten i Øst. Alt peger på større demokratisering af ledelsen, flere fælles løsninger, en hurtig beslutningstagen og evnen til at gå online.

Hvis du vil læse mere om Christinas arbejde kan du tjekke hendes hjemmeside ud, hvor hun jævnligt blogger om udviklingen i Kina.

Institut for fremtidsforskning har i løbet af coronakrisen udgivet et karantænekit, som giver et overblik over, hvordan krisen påvirker globale megatrends. Det skal vi også høre mere om.

Velkommen til.

Footer graphics