Jonas Risvig og Anna Munch

‘Cirkus’: Kan det betale sig at være pescetar, og hvornår er man egentlig bollevenner?

Eller vælg, hvor du vil lytte
Jonas Risvig & Anna Munch, Foto: Oliver Botfeldt

‘Cirkus’: Kan det betale sig at være pescetar, og hvornår er man egentlig bollevenner?

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Cirkus’-værterne Jonas Risvig og Anna Munch tager endnu engang fat i nye emner. Dagens episode handler nemlig om pescetarer og bollevenner.

Kultur En del af serien:

Cirkus

Podcasten 'Cirkus' er, som titlen antyder, et cirkus. Et cirkus af ideer, der igennem værterne Anna Munch og Jonas Risvig bliver sat ud i manegen i en podcast for unge, hvor alt drives af skaberkraften i studiet og hos lytterne. Lytterne skal nemlig være med til at forme og sætte dagsordenen for programmet via interaktion på Jonas’ og Annas sociale medier.

'Cirkus' er den unge stemme i de voksnes debat. Det er leg og indsigt, men først og fremmest gode ideer, der blot venter på at få pustet liv i sig.

Anna har medbragt en nyhed i dagens episode, og ‘Cirkus’ dykker endnu engang ned i deres kontroversielle brevkasse. Den handler i dag om, hvorvidt det kan betale sig at være pescetar, og hvornår man egentlig er bollevenner.

For kan man have sex med en ven uden at være bollevenner? Jonas og Anna giver dig svaret. Og så stiller vi et spørgsmål som vi alle gerne vil have svaret på: Er Prins Christian på Instagram?  

Programmet er tilrettelagt af Marta Skielboe og med i studiet er også redaktør Andreas Saxild.

Find mere om
Footer graphics