Jonas Risvig og Anna Munch

Podcasten ‘Cirkus’: Nu med brevkasse om feminisme og udlændingepolitik

Eller vælg, hvor du vil lytte
Jonas Risvig og Anna Munch, Foto: Oliver Botfeldt

Podcasten ‘Cirkus’: Nu med brevkasse om feminisme og udlændingepolitik

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Cirkus’-podcasten er ungdommens blik på samfundet og de voksnes debat. Denne gang har ‘Cirkus’ fået en brevkasse, hvor de blandt andet diskuterer feminisme og udlændingepolitik.

Kultur En del af serien:

Cirkus

Podcasten 'Cirkus' er, som titlen antyder, et cirkus. Et cirkus af ideer, der igennem værterne Anna Munch og Jonas Risvig bliver sat ud i manegen i en podcast for unge, hvor alt drives af skaberkraften i studiet og hos lytterne. Lytterne skal nemlig være med til at forme og sætte dagsordenen for programmet via interaktion på Jonas’ og Annas sociale medier.

'Cirkus' er den unge stemme i de voksnes debat. Det er leg og indsigt, men først og fremmest gode ideer, der blot venter på at få pustet liv i sig.

Jonas er træt af, at Anna aldrig forbereder sig til podcasten, så han har tvunget hende til at se nyheder og præsentere dem i dag. En af dem handler om, at det snart er fastelavn, men Jonas og Anna er meget uenige i, hvad fastelavn egentlig er. Og så har ‘Cirkus’ fået en brevkasse, som i dag handler om feminisme og udlændingepolitik.

Programmet er tilrettelagt af Marta Skielboe – i studiet er redaktør Andreas Saxild med

Find mere om
Footer graphics