Jonas Risvig Anna Munch

Premiere på ‘Cirkus’: Hvem deler du dine passwords til Netflix og Disney+ med?

Eller vælg, hvor du vil lytte
Jonas Risvig & Anna Munch Foto: Oliver Botfeldt

Premiere på ‘Cirkus’: Hvem deler du dine passwords til Netflix og Disney+ med?

Eller vælg, hvor du vil lytte

Vi har premiere på en ny podcast til unge med filminstruktør Jonas Risvig og skuespiller Anna Munch om alle de ting, som unge går og bokser med. I dag om snapstreaks og Trines mors passwords.

Kultur En del af serien:

Cirkus

Podcasten 'Cirkus' er, som titlen antyder, et cirkus. Et cirkus af ideer, der igennem værterne Anna Munch og Jonas Risvig bliver sat ud i manegen i en podcast for unge, hvor alt drives af skaberkraften i studiet og hos lytterne. Lytterne skal nemlig være med til at forme og sætte dagsordenen for programmet via interaktion på Jonas’ og Annas sociale medier.

'Cirkus' er den unge stemme i de voksnes debat. Det er leg og indsigt, men først og fremmest gode ideer, der blot venter på at få pustet liv i sig.

Det er med stor fornøjelse, at vi kan byde jer velkommen indenfor i et nyt podcastunivers sammen filminstruktør Jonas Risvig og skuespiller Anna Munch. ‘Cirkus’ er en podcast om alle de ting, vi går og undrer os over som unge, i en verden hvor der konstant bliver stillet krav til, at vi skal vide alt om alt og alle, mens det virker som om, at “de voksne” har regnet det hele ud.

I podcasten mødes Jonas og Anna i ungdommen, men fra hver sin ende af den. Jonas er 26 år og er godt i gang med at opbygge sig en karriere, mens Anna på 15 år kun lige er begyndt på sit ungdomsliv.

Her i første afsnit af ‘Cirkus’ forsøger Anna og Jonas at bygge rammen for, hvad deres podcast egentlig skal handle om. Det er den første pandekage i, hvad der forhåbentligt bliver en stor stak smukke pandekager.

Find mere om
Footer graphics