Jonas Risvig og Anna Munch

‘Cirkus’: Hvordan kommer man sig over et breakup, og hvornår må man begynde at drikke?

Eller vælg, hvor du vil lytte
Jonas Risvig og Anna Munch, Foto: Oliver Botfeldt

‘Cirkus’: Hvordan kommer man sig over et breakup, og hvornår må man begynde at drikke?

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Cirkus’ er ungdommens blik på samfundet og de voksnes debat. Denne gang handler det om breakups og alkohol.

Livsstil En del af serien:

Cirkus

Podcasten 'Cirkus' er, som titlen antyder, et cirkus. Et cirkus af ideer, der igennem værterne Anna Munch og Jonas Risvig bliver sat ud i manegen i en podcast for unge, hvor alt drives af skaberkraften i studiet og hos lytterne. Lytterne skal nemlig være med til at forme og sætte dagsordenen for programmet via interaktion på Jonas’ og Annas sociale medier.

'Cirkus' er den unge stemme i de voksnes debat. Det er leg og indsigt, men først og fremmest gode ideer, der blot venter på at få pustet liv i sig.

Jonas er ked af det i dagens episode. Det er nemlig sidste episode af denne sæson af ‘Cirkus’, hvor han er med. Anna er nemlig alene i næste uge, dog i selskab med to venner og redaktør Andreas (hvis han altså møder op), hvilket bekymrer Jonas en del. Gider nogen overhovedet høre ‘Cirkus’ uden ham? Og hvorfor har Anna ikke en takketale klar på hans sidste dag?

Brevkassen kommer i dag til at handle om, hvordan man kommer sig over et slemt breakup, og hvornår det er normalt at begynde at drikke. ‘Cirkus’ diskuterer også, hvad man kan gøre, når man ikke føler sig klar til at drikke, men især hvad Annas fortrukne alkohol er, selvom hun ikke er meget for at fortælle det.

Programmet er tilrettelagt af Marta Skielboe og med i studiet er også (vikar) redaktør Emilie With med.

Find mere om
Footer graphics