Anna Munch & Jonas Risvig

‘Cirkus’ melder sig ind i kønsdebatten: Er der mere end to køn?

Eller vælg, hvor du vil lytte
Anna Munch & Jonas Risvig Foto: Oliver Botfeldt

‘Cirkus’ melder sig ind i kønsdebatten: Er der mere end to køn?

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Cirkus’-podcasten er ungdommens blik på samfundet og de voksnes debat. Denne gang diskuterer værterne Anna Munch og Jonas Risvig blandt andet mangelfuld seksualundervisning og køn.

Kultur En del af serien:

Cirkus

Podcasten 'Cirkus' er, som titlen antyder, et cirkus. Et cirkus af ideer, der igennem værterne Anna Munch og Jonas Risvig bliver sat ud i manegen i en podcast for unge, hvor alt drives af skaberkraften i studiet og hos lytterne. Lytterne skal nemlig være med til at forme og sætte dagsordenen for programmet via interaktion på Jonas’ og Annas sociale medier.

'Cirkus' er den unge stemme i de voksnes debat. Det er leg og indsigt, men først og fremmest gode ideer, der blot venter på at få pustet liv i sig.

Anna har igen glemt at forberede sig og har derfor ikke medbragt nyheder, så Jonas må endnu engang tage styringen for dagens episode. Jonas lægger ud med at dele nogle af de meget sure beskeder, han har fået på TikTok efter at have delt sidste uges teaser med Anna, der taler om fastelavn. 

Dagens episode kommer også til at handle om køn i ‘Cirkus” kontroversielle brevkasse og om mangelfuld seksualundervisning i folkeskolen. Og så har Jonas fået en alvorlig besked ind indbakken.

Programmet er tilrettelagt af Marta Skielboe og med i studiet er også redaktør Andreas Saxild.

Find mere om
Footer graphics