Jonas Risvig og Anna Munch

‘Cirkus’ diskuterer venskaber og selvskade

Eller vælg, hvor du vil lytte
Jonas Risvig og Anna Munch, Foto: Oliver Botfeldt

‘Cirkus’ diskuterer venskaber og selvskade

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Cirkus’-podcasten er ungdommens blik på samfundet og de voksnes debat. Denne gang diskuterer værterne Anna Munch og Jonas Risvig blandt andet selvskade og venner.

Livsstil En del af serien:

Cirkus

Podcasten 'Cirkus' er, som titlen antyder, et cirkus. Et cirkus af ideer, der igennem værterne Anna Munch og Jonas Risvig bliver sat ud i manegen i en podcast for unge, hvor alt drives af skaberkraften i studiet og hos lytterne. Lytterne skal nemlig være med til at forme og sætte dagsordenen for programmet via interaktion på Jonas’ og Annas sociale medier.

'Cirkus' er den unge stemme i de voksnes debat. Det er leg og indsigt, men først og fremmest gode ideer, der blot venter på at få pustet liv i sig.

Jonas og Anna er tilbage i studiet, hvor de evaluerer bondegårdsepisoden med Marta og Andreas, der er noget uenige i, hvor godt det gik. Marta prøver at være positiv, mens Andreas har mange spørgsmål efter episoden. Hvorfor fodrer de grisene? Hvorfor disser de dyrene så meget? Og hvad er Jonas McDonald’s’ bestilling overhovedet? 

‘Cirkus’-holdet vender også tilbage til deres kontroversielle brevkasse. I dag handler det om venskaber, og en besked som Jonas har modtaget, der handler om selvskade. 

Programmet er tilrettelagt af Marta Skielboe og med i studiet er også redaktør Andreas Saxild.

Find mere om
Footer graphics