Jonas Risvig og Anna Munch

‘Cirkus’-podcast: Hvordan håndterer unge det med samtykke og den nye lov?

Eller vælg, hvor du vil lytte
Anna Munch & Jonas Risvig Foto: Oliver Botfeldt

‘Cirkus’-podcast: Hvordan håndterer unge det med samtykke og den nye lov?

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Cirkus’-podcasten er ungdommens blik på samfundet og de voksnes debat. Denne gang diskuterer værterne Anna Munch og Jonas Risvig, hvordan unge taler om og håndterer samtykke.

Kultur En del af serien:

Cirkus

Podcasten 'Cirkus' er, som titlen antyder, et cirkus. Et cirkus af ideer, der igennem værterne Anna Munch og Jonas Risvig bliver sat ud i manegen i en podcast for unge, hvor alt drives af skaberkraften i studiet og hos lytterne. Lytterne skal nemlig være med til at forme og sætte dagsordenen for programmet via interaktion på Jonas’ og Annas sociale medier.

'Cirkus' er den unge stemme i de voksnes debat. Det er leg og indsigt, men først og fremmest gode ideer, der blot venter på at få pustet liv i sig.

‘Cirkus’-podcasten er tilbage hver fredag, og i dette afsnit lægger vi ud med at holde et åbent redaktionsmøde, om hvilken retning podcasten skal tage i 2021. Vi tager også temperaturen på alle de sindssyge ting, der er sket ude i verden, siden værterne Anna Munch og Jonas Risvig mødte hinanden sidst. Det er ikke så lidt.

Blandt andet har vi i Danmark fået en ny samtykkelov, der har været under opsejling i lang tid. I studiet fortæller Anna, hvordan hendes vennegruppe taler om og håndterer samtykke. Sidst, men ikke mindst, får vi endelig en anmeldelse af blækspruttefilmen ‘Hvad jeg lærte af en blæksprutte’.

Programmet er tilrettelagt af Marta Skielboe og med i studiet er også redaktør Andreas Saxild.

Footer graphics