Jonas Risvig & Anna Munch

‘Cirkus’ tager på landet: “Mit forhold til dyr kan koges ned til min hamster, der lå i fryseren i 3 år”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Jonas Risvig & Anna Munch, Foto: Jeppe Marno og Jonatan Bruun Borring

‘Cirkus’ tager på landet: “Mit forhold til dyr kan koges ned til min hamster, der lå i fryseren i 3 år”

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Cirkus’ er rykket ud af radiostudiet og er taget på bondegård i Gilleleje. Denne gang handler det om dyr, McDonald’s og økonomi.

Livsstil En del af serien:

Cirkus

Podcasten 'Cirkus' er, som titlen antyder, et cirkus. Et cirkus af ideer, der igennem værterne Anna Munch og Jonas Risvig bliver sat ud i manegen i en podcast for unge, hvor alt drives af skaberkraften i studiet og hos lytterne. Lytterne skal nemlig være med til at forme og sætte dagsordenen for programmet via interaktion på Jonas’ og Annas sociale medier.

'Cirkus' er den unge stemme i de voksnes debat. Det er leg og indsigt, men først og fremmest gode ideer, der blot venter på at få pustet liv i sig.

Dagens episode bliver et ægte cirkus, for redaktør Andreas har sendt Jonas og Anna på Bedstemor Ann’s Besøgsbondegård i Gilleleje, og stemningen er ikke god. Anna har aldrig været på en bondegård før og er mødt op i sine hvide Converse. Og Jonas hader fugle, og dem er der mange af på landet.

Det kommer til at handle om yndlingsdyr, og dengang Anna valgte at opbevare sin døde hamster på frys i tre år. Og så vender ‘Cirkus’ tilbage til brevkassen, der i dag handler om Annas McDonald’s bestilling og økonomi.

Jonas Risvig & Anna Munch på bondegård. Foto: Jeppe Marno og Jonatan Bruun Borring
Find mere om
Footer graphics