Mesterkokken Bo Bech har i sin tid som kok prøvet lidt af hvert og har foretaget nogle store skift i sin karriere. Før han opdagede sin egen glæde ved madlavningen, var det et liv i militæret, der ventede ham. Siden har han stået i spidsen for Michelin-restauranten Paustian og Geist på Kongens Nytorv. Han har prøvet kræfter med flere tv-programmer og har haft en bagerforretning, der kun solgte ét slags brød. Bo Bech-brødet. Nu har han så kastet alle bolde op i luften igen og er trådt ud af Geist, har udgivet en foto-madbog, mens han venter på at se, hvor alle boldene lander.
I dette afsnit af vores podcast ‘Samtaler fra en herrebarber’ er kok Bo Bech gæst hos Jonas Shiran Larsen for at tale om sin nye livssituation, hvor han er mere bare ‘Bo’ end ‘Bo Bech’. Samtalen kommer omkring tonen i et køkken, livsvisioner, arrogance, sorte lakridskugler og kærligheden.