Bo Bech

Bo Bech hos barberen: “Beviserne bliver spist og drukket, så nogen skal jo genfortælle det dagen efter”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Bo Bech Foto: Søren Kirkegaard

Bo Bech hos barberen: “Beviserne bliver spist og drukket, så nogen skal jo genfortælle det dagen efter”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Mesterkokken Bo Bech er i gang med et stort skifte i sit liv, efter han er trådt ud af restauranten Geist. Nu står han igen et sted hvor han skal finde ud af hvad der skal ske.

Livsstil En del af serien:

Samtaler fra en herrebarber

I 'Samtaler fra en herrebarber' tager Jonas Shiran Larsen, ejer af Barberen i Vognmagergade, lytteren med i den personlige samtale mellem barber og kunde. Det er et anderledes portræt af de mænd, der kommer i salonen hos Jonas. Her kan de åbne op, og der bliver skabt et rum af fortrolighed, hvor der tegnes et anderledes billede af nutidens gentleman.

Mesterkokken Bo Bech har i sin tid som kok prøvet lidt af hvert og har foretaget nogle store skift i sin karriere. Før han opdagede sin egen glæde ved madlavningen, var det et liv i militæret, der ventede ham. Siden har han stået i spidsen for Michelin-restauranten Paustian og Geist på Kongens Nytorv. Han har prøvet kræfter med flere tv-programmer og har haft en bagerforretning, der kun solgte ét slags brød. Bo Bech-brødet. Nu har han så kastet alle bolde op i luften igen og er trådt ud af Geist, har udgivet en foto-madbog, mens han venter på at se, hvor alle boldene lander.

I dette afsnit af vores podcast ‘Samtaler fra en herrebarber’ er kok Bo Bech gæst hos Jonas Shiran Larsen for at tale om sin nye livssituation, hvor han er mere bare ‘Bo’ end ‘Bo Bech’. Samtalen kommer omkring tonen i et køkken, livsvisioner, arrogance, sorte lakridskugler og kærligheden.

Footer graphics