Kaspar Colling Nielsen

‘Samtaler fra en herrebarber’: Barberen og Kaspar Colling Nielsen om guddommelig inspiration og overforbrug af Burberryjakker

Foto: Gyldendal

‘Samtaler fra en herrebarber’: Barberen og Kaspar Colling Nielsen om guddommelig inspiration og overforbrug af Burberryjakker

Forfatter Kaspar Colling Nielsen oplever, at hans historier ikke kommer fra ham selv, men nærmere opstår i en ubevidst, drømmende tilstand.

Sponsoreret af:
Samfund En del af serien:

Samtaler fra en herrebarber

I 'Samtaler fra en herrebarber' tager Jonas Shiran Larsen, ejer af Barberen i Vognmagergade, lytteren med i den personlige samtale mellem barber og kunde. Det er et anderledes portræt af de mænd, der kommer i salonen hos Jonas. Her kan de åbne op, og der bliver skabt et rum af fortrolighed, hvor der tegnes et anderledes billede af nutidens gentleman.

Velkommen til det første storrygende afsnit af podcasten, hvor barberen Jonas Shiran Larsen har besøg af forfatter Kaspar Colling Nielsen i sin fine barbersalon i Vognmagergade, i hjertet af København.

Jonas Shiran

De to taler om fodbold, forfatterskab og forældreskab. Om hvordan man er en moderne mand i en verden, hvor de mandlige dyder er under forvandling, og hvor ens søn pludselig er mere klimarigtig, end man selv er.

Footer graphics