Magnus Millang

Magnus Millang hos barberen: “Min kælder er en dundrende 40-årskrise”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Magnus Millang Foto: Søren Kirkegaard

Magnus Millang hos barberen: “Min kælder er en dundrende 40-årskrise”

Eller vælg, hvor du vil lytte

I denne episode af ‘Samtaler fra en herrebarber’ er skuespiller Magnus Millang i barberstolen for at tale om at blive 40 med vigende hårgrænse og elske det.

Livsstil En del af serien:

Samtaler fra en herrebarber

I 'Samtaler fra en herrebarber' tager Jonas Shiran Larsen, ejer af Barberen i Vognmagergade, lytteren med i den personlige samtale mellem barber og kunde. Det er et anderledes portræt af de mænd, der kommer i salonen hos Jonas. Her kan de åbne op, og der bliver skabt et rum af fortrolighed, hvor der tegnes et anderledes billede af nutidens gentleman.

Instruktør, manuskriptforfatter, skuespiller, komiker og madelsker med et hjerte der banker for Metallica. Men Magnus Millang er først og fremmest et familiemenneske. Han elsker at tage sine børn med ned i drengekælderen og se film på storskærm eller lege rockband med guitarsamlingen. Så selvom håret begynder at blive lidt tyndt på toppen, så gør det ikke noget, når man forstår at hygge sig til den store guldmedalje.

Magnus Millang fortæller i dette afsnit af ‘Samtaler fra en herrebarber’ om, hvordan Metallica har været med til at forme ham, og om hvordan han finder samvær med sin far efter hans død.

Find mere om
Footer graphics