Reimer Bo

Reimer Bo hos barberen: “Jeg kan godt lide følelsen af uendelighed eller alenehed, når jeg oplever den”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Reimer Bo Christensen Foto: Søren Kirkegaard

Reimer Bo hos barberen: “Jeg kan godt lide følelsen af uendelighed eller alenehed, når jeg oplever den”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Journalist Reimer Bo Christensen er i barberstolen, når vi lancerer en ny sæson af ‘Samtaler fra en herrebarber’ til en snak om hans lange karriere.

Livsstil En del af serien:

Samtaler fra en herrebarber

I 'Samtaler fra en herrebarber' tager Jonas Shiran Larsen, ejer af Barberen i Vognmagergade, lytteren med i den personlige samtale mellem barber og kunde. Det er et anderledes portræt af de mænd, der kommer i salonen hos Jonas. Her kan de åbne op, og der bliver skabt et rum af fortrolighed, hvor der tegnes et anderledes billede af nutidens gentleman.

Vi lancerer en ny sæson af ‘Samtaler fra en herrebarber’ med den garvede journalist Reimer Bo Christensen i barberstolen. Reimer har haft en lang karriere i journalistfaget, hvor han har opnået en masse og har stået ved flere skilleveje, hvor han har måtte beslutte sig for hvilken person, og hvilken slags mand han kunne tænke sig at være. I barberstolen hos barber og vært Jonas Shiran Larsen reflekterer Reimer over, hvad livet har givet ham af liv og oplevelser.

Reimer Bo har som 70-årig en masse unge mennesker i sit liv med børn og børnebørn. Og selvom han har boet alene de sidste 10 år, finder han sig godt til rette i sin tilværelse uden livsledsager.

Find mere om
Footer graphics