Garfield
Giphy

Nytårstømmermænd?: Det skal du bingewatche i 2020

Et år er gået, og det blev fejret. Vi bringer derfor her en guide til, hvad du skal bingewatche, mens du kæmper med tømmermændene.

Det er 1. januar. Du er lige vågnet. Dit hoved banker og dunker. Et år er gået. Du har måske lidt kransekagerester tilbage i køleskabet? Din stemme er rusten efter at blæse i farverige dimser, og brændte bordbomben egentlig ikke et lille hul i duen i går? Nå, ligemeget.

Du har så mange planer for, hvad der skal ske i 2020. Ja, hele årtiet faktisk. New decade, new me. Og det bliver helt fantastisk. Men ikke i dag. Dine nytårsforsætter må vente.

Alle ved, at 1. januar er dedikeret til at ligge i sengen og streame serier. Eventuelt sammen med en burgermenu. Derfor bringer vi her en guide til, hvad du kan bingewatche, mens du fordøjer dine nytårstømmermænd.

‘Game of Thrones’-tomrummet

Har du ‘Game of Thrones’-abstinenser, er der hjælp at hente. På Netflix kan du nemlig streame den helt nye fantasyserie ’The Witcher’. Serien er baseret på bogserien af samme navn.

I ‘The Witcher’ følger vi monsterjægeren Geralt of Rivia (Henry Cavill), der kæmper for at finde sin plads i tilværelsen. Men da skæbnen fører ham sammen med en magtfuld troldkvinde og en ung prinsesse med en farlig hemmelighed, må de alle lære at navigere i det ustabile Continent, hvor historien finder sted.

Serien har faktisk lidt dansk islæt, da Lars Mikkelsen spiller med i rollen som troldmanden ’Stregobor’.

Se traileren for serien her:

På gensyn til DR3

DR3 lukker og slukker. I hvert fald som flow-tv. Fra 2. januar bliver DR3 100 procent digital, og programmerne udkommer derfor kun på DRTV. Derfor er 1. januar en oplagt anledning til at sige pænt på gensyn og gense nogle af dine yndlingsprogrammer fra den banebrydende kanal som ‘Doggystyle’, ‘Gennemsnitlig Sex’, ‘Gina Jaqueline – en sugardaters fortælling’ og ‘Petra elsker sig selv’.

Se en trailer til ‘Doggystyle’ her:

Spansk madglæde og juleklassiker

Hvis du derimod har brug for et kig ind i det sydeuropæiske køkken, kan du se den spanske serie ‘Foodie Love’ på HBO Nordic. Serien er produceret af HBO Spanien, og her følger man de to madentusiaster Laia Costa og Guillermo Pfenning, der mødes på en datingapp. Sød musik opstår, og sammen dyrker de deres fælles interesse.

Få en smagsprøve på serien her:

https://www.youtube.com/watch?v=7iwWqUDN8zc

Hvis man derimod ikke er helt klar til at give slip på den søde juletid, kan man også på HBO Nordic nå at se en nyfortolkning af den gamle Charles Dickens-juleklassiker ’A Christmas Carol’. Her spiller Guy Pearce den ikoniske rolle som den grådige rigmand Ebenezer Scrooge, der pludselig får nye perspektiver på livet.

Se traileren her:


Endelig kan flow-tv jo også lidt sådan en sløv dag som i dag. Der er premiere på ‘X Factor’ på TV2 kl. 20. Men det kræver en slags cringe-standhaftighed, som kan være svært at mønstre med tømmermænd.

Men sæt dig godt til rette foran skærmen med din colaflaske og sour cream and onion chipspose og få en god start på det nye år.

Godt nytår!

Footer graphics