Foto: Lotta Lemche. TV2.

Bachelorette: Vi er hoppet over alt det sjove og direkte til kedelige parmiddage

Tesmagning, lerdrejning og togtur. Hvorfor er alle dates så frygtelige i ‘Bachelorette’?

Normalt vil man sige, at det er en god idé at opføre sig ordentligt. Men ovre på Sri Lanka er der ved at gå lidt for god stil i den blandt fyrene i ‘Bachelorette’.

I hvert fald kom det frem i den forgangne uge, at mændene nu har lavet en såkaldt gentlemen agreement, som går ud på, at de ikke vil have spidse albuer og sådan noget. Hvad fanden?

Nu ved jeg godt, at kærlighed ikke er en konkurrence som sådan, men i Bachelorette er det jo en konkurrence, og det suger ligesom energien ud af alting, hvis ingen tør være en dum skid. Vi gider jo heller ikke se EM, hvis de ikke vil tage bolden fra hinanden vel?

Vi vil se dem kappes om kvindernes gunst. Rundsave og det hele. Allez!

En ny uge står for døren i Bachelorette, så meget kan selvfølgelig nå at ændre sig, men nu er vi i gang med det, det hele handler om; de dater. Og dermed kommer vi lidt ind på livet af både damerne og bejlerne.

Vi måtte også sige farvel til et par stykker. Spørgsmålet er bare, hvem var Ragnar? Ingen havde set ham. Alexander fik heller ingen rose, og det gør man bare ikke, når man vælger at tage sine solbriller på i nakken.

Apropos roser: Lærer Petra Nagel nogensinde at sige “r-o-s-e-ceremoni” i stedet for “ro-es-ceremoni”? Det er mystisk, især i lyset af at det nærmest er den eneste funktion, hun har som vært.

På bagkant af sidste uges begivenheder brænder man inde med flere spørgsmål. Det største er, hvorfor alle single-dates skal være så frygtelige.

Først vælger Sofie at date Mads, som hun har glædet sig til at se.

“I lige måsen,” siger Mads. Katastrofal replik.

“I dag der skal mig og Mads ud og para moting,” siger Sofie. Det er sort snak, men betyder at de skal paraglide med en knallert.

Ud fra et dating perspektiv er det rimelig kontraproduktivt, fordi det sender dem op i luften som to raketter i hver deres retning uden mulighed for at snakke sammen.

Mads er dog glad for, at de får vinket til hinanden, selvom det nok kan betegnes som den mindst intime kontakt overhovedet ud over flaskepost.

Bagefter laver de pizza og føler en forbindelse, fordi de BEGGE TO elsker pizza, og Sofie synes, det er skræmmende, at de har så meget til fælles. For hvad er chancen lige? Den er firetusind milliarder procent sandsynlig.

Under daten fortæller Mads, at han normalt har meget selvtillid derhjemme, hvilket er det underligste blær, jeg nogensinde har hørt.

Vi erfarer også, at Mads har tre tatoveringer: En jahat og to andre, hvor der står skrevet “hygge” og “optimisme”. Det er altsammen sygeligt diskofile træk og kræver akut indlæggelse.

Men Lissa er osse på en underlig date med Anders, hvor de skal køre tog i 60 graders varme, og han spørger hende, om hun “symboliserer sig selv med en slange.”

Det er dog mere den efterfølgende dobbeltdate og tesmagning, hvor Sofie og Lissa skal date to fyre og bytte undervejs, som virker elendigt arrangeret.

Sofie kan ikke engang lide te. Hun mener, det er varmt vand med smag. Senere under middagen kommer det frem, at hun aldrig har spist en reje, men at hun gerne vil udfordre sig selv.

Der er også en date, hvor Lissa skal lave ler med Joachim og Nichlas. Det er det tørreste samvær, vi har set hidtil.

Her meddeler Joachim, at han “har adgang til ler.” Som om han har scoret på det før. Jeg skal selvfølgelig ikke kloge mig, men ler må være den dårligste valuta i verden.

Nichlas kan i forvejen ikke koncentrere sig om at holde styr på sine tanker, så at han nu skal date OG tænke OG lave et lerfad skaber en meget abstrakt og indviklet situation for ham.

Hvorfor falder det ikke mændene ind at takke nej til en date? Det ville aldrig ske i den virkelige verden, at nogen sagde ja til at date over korssting.

Men som vi var inde på, så er den her sæson fyldt med medgørlige mænd. Der findes ikke én blæst nordjyde med for meget Dax Wax i håret. Engang var reality-tv fyldt med selvudnævnte fissekarle og dårlige beslutninger. Men nu sidder man bare og sipper rødvin og konverserer høfligt om, hvor man har gået på gym, inden man går op og plejer sin facial routine. Vi er hoppet over alt det sjove og direkte til de politisk korrekte parmiddage. Er der ikke snart nogen, som skal have en smøg eller noget? Slår en prut? Ingen får tømmermænd af at spise alt det frugt.

Det store lyspunkt er Lasse, som har alt for lidt styr på sig selv og placeringen af sin frisures skilning. Han er vidunderlig og må aldrig ryge ud. Hans antitese er Novo-Peter, som i modsætning til alle de andre er kynisk og dater som en computer fra Lenovo.

“Du virker sød, sjov og smilende, og jeg er klar til finde noget langsigtet og slå mig ned,” siger han til Lissa, og det er fuldstændig forprogrammeret, men det får hende til at smelte. Uforståeligt.

Men sådan er det med ‘Bachelorette’. Det meste forstår man ikke.

Find mere om
Footer graphics