Siddik Lausten

Ny ugebladsnovelle: Jeg glæder mig allerede til at trække hendes trusser af. Det er som en julegave hver gang

Siddik Lausten opdagede for nyligt, at der var en mand ved navn Allan Abi på 48 år, der kørte en dating-profil med et stjålet billede af Siddik som lokkemad. På opfordring fra Heartbeats har den rigtige Siddik nu skrevet en moderne ugebladsnovelle om Allan Abi’s datingeventyr. Enjoy. 

Jeg har gemt mig i mørket på Riesen bar på Vesterbro. Røgen hænger tungt, som den vinterdyne København er pakket ind i. Vinterdynen, der gemmer københavnerne væk fra gaderne og holder dem inde i deres tre-værelseslejligheder blandt Eames stole, mega musselmalede kopper og anden familieidyl.

Men jeg står på en bar, alene i hjørnet med min øl. Rundt om sidder kvinderne og venter på deres kommende mænd. Det er ikke mig, det er de andre mænd. Mænd der vil sætte deres erobringstogt ind efter midnat og gøre dem til deres kvinde for en nat. Mænd der er konger i natten, selvom de er langt over 40, og egentlig burde ligge hjemme i deres monogame senge med en trofast kvinde, mens børnene råber efter mælk eller endnu en godnatsang.

Rundt om står andre udgaver af mig selv. Andre som har et enkelt barn hist og her. Andre der er blevet skilt eller aldrig har mødt den rigtige. De andre er konger af natten. Jeg er stadig bare Allan Abi på 48, der gerne vil være som de andre. Men jeg vil også være romance-kongen mellem midnat og klokken 10 næste morgen.

Da jeg var ung, lykkedes det så ofte. Jeg sad med vennerne ved Storkespringvandet i min mintgrønne polotrøje og ventede på piger med overdreven øjenskygge og pophår. Dengang kunne jeg love min evige troskab til Louise, Anja og Annette. Nu er jeg alene. Nu er jeg endt som ham manden, jeg aldrig drømte om at blive. Jeg er Allan Abi på 48, som har iført mig stramme, sorte denimbukser og en blå denimskjorte, der sidder lidt for tæt omkring min udspilede mave. Men skjorten er rigtig. Det ved jeg, for jeg har set nattens konger gå i den model.

Det er vinter, også i mit erotiske liv. En efterhånden evig vinter uden andre end mig selv. Mine standhaftige ”hej, kommer du her tit”-indgange til kvinderne i baren virker ikke. Men det skal være slut, for jeg er Allan Abi, og jeg vil være konge fra i morgen. En konge der kan trække alle de kvinder med hjem, som jeg har lyst til. Nattens konge nummer ét. Jeg vil lave en profil på Tinder. En kongeprofil.


På Tinder

”Hej derude. Jeg er Allan Abi, 48 år. Jeg bor på lækre 202 kvm. med tre altaner centralt på Vesterbro. Jeg er kreativ, arbejder en del, surfer når det kan lade sig gøre, og min næste rejse bliver en måned i Australien. Vil du med?”

Jeg læner mig tilbage i sofaen og kigger tilfreds på mit værk. Den skal nok give nogle matches. Ingen tvivl om det. Hvem kan modstå den her udgave af mig? Hvem kan modstå min nye kongeprofil?

allan abi tinder

”Jeg hedder Lisbeth Larsen. Jeg har styr på livet og min karriere. Elsker at rejse. Du skal være højere end mig (171 cm). Jeg søger ham, der får mig til at slette denne app”.

Min telefon summer. Match.

”Hej Lisbeth. Håber du har en god dag. Spiser du is?”

”Hej Allan. Haha. Jeg elsker is. Hvornår rejser du til Australien?”

”Jeg elsker også is, men måske det er for koldt til is. Hvad med cocktails? Jeg har ikke købt billetten endnu, men jeg burde nok rejse, inden det bliver vinter i Australien”.

”Cocktails lyder godt. Kender du et sted?”

Sådan! Jeg har sgu en date allerede i aften med Lisbeth Larsen på 37 år og 171 centimeter. Single, styr på karrieren og ser skide godt ud på billederne. Ligesom mit nye jeg på Tinder.

I nat skal Lisbeth Larsen med mig hjem. Hun skal ligge nøgen i min seng. Hun skal nyde Allan Abi. Den nyslåede konge af natten og romancen.

Jeg vil betragte hendes nøgne og bløde krop. Hendes bryster, som måske hælder ud mod armhulerne og vejen fra hendes bløde navle op til hendes rødblussende hals. En vej for min tunge. Kvinder elsker tunge.

Jeg glæder mig allerede til at trække hendes trusser af. Det er som en julegave hver gang. Hvordan er fissen? Er den glat. Næppe. Det er den sjældent, når kvinden er 37. Måske trimmet, måske ikke. Jeg vil egentlig gerne prøve sådan en glatbarberet fisse, men det er kun de unge kvinder, der er glatte, har jeg hørt.

Min tunge vil ramme hende mellem benene. Lige det punkt, der får hendes krop til at ligne en rystende Tivolitur. Og i morgen vil jeg vågne og nyde duften af hende. Jeg vil nyde duften af sex. Af safterne som er kommet ud af Lisbeth Larsen hele natten. Og ud af mig.

Langsomt vil jeg kaste mine sikkert trætte ben ud af sengen, men tage mig i agt for at undgå de små, spredte pakker med knude i enden på gulvet. Man må jo være forsigtig med sine potentielle arvinger. Sperm som ikke bliver til børn i denne omgang. Men sperm. Allan Abi’s kongesperm.

Når jeg har været på toilettet og vasket min slappe pik for indtørrede safter, vil jeg gå tilbage til Lisbeth Larsen. Jeg vil forkæle hendes trætte krop igen. Jeg vil nyde hendes brystvorter og hendes mellemslanke lår med blød hud. Jeg vil give hende alt det, hun vil have. Alt det Allan Abi hun kan rumme.

Jeg tror, det bliver en god nat.


På baren

Jeg har valgt en mørk cocktailbar på Gasværksvej. Tidligere lå her et lummert, gammeldags værtshus. Nu ligger her en dyr cocktailbar, som er perfekt til dates. Jeg er ankommet lidt før vores aftale, så jeg kan udvælge det rigtige mørke hjørne til os. Jeg skruer pæren løs over det høje, runde bord, så mørket omslutter vores private hjørne. Hjørnet der skal være starten på vores elskov. Eventyret.

Hun entreer baren som min egen Marilyn Monroe og står lidt i lyset fra baren, slår sit store lystkrøllede hår ud og tager dynejakken af. Hun kigger sig omkring for at finde mig. Jeg kigger på hende. Lader hende vente et øjeblik, inden jeg læner mig frem fra mit mørke skjul. Jeg vil nyde hende. Hendes ydre og spændingen over at skulle møde mig. Hendes Allan Abi.

”Hej Lisbeth”, siger jeg, da jeg træder frem af mit skjul og kommer hende smilende i møde.

”Hej”, siger hun overrasket. ”Er du Allan?”.

Jeg smiler glad og bekræfter hende, mens jeg betragter hendes krop, der er pakket ind i lidt for fornuftigt tøj til en date.

”Du har ændret dig noget, siden de billeder blev taget”, siger hun med et skævt smil og kigger undersøgende på mig.

”Måske lidt. Men min udstående mave skyldes altså, at jeg trænede atletik som ung, så mavemusklerne får sommetider min mave til at strutte”.

Hun smiler, måske lidt anstrengt, men jeg tror, hun synes, jeg er sjov.

”Men håret? Du er da blevet klippet ret meget, siden de billeder blev taget?”

”Ja, jeg ville gerne fremstå mere moden”

”Men har du ikke nærmere tabt alt håret”, spørger hun.

”Nej, nej. Det er selvvalgt. Det er godt i min branche at være tyndhåret”, parerer jeg.

Hun laver det klassiske Tinder-elevatorblik.

”Men din næse. Den var sgu da større på billedet?”.

”Det må have været vinklen”, siger jeg lidt irriteret over, at hun går op i så små detaljer. Det var jo blot et billede, der skulle bringe os sammen i nat. Eventyret.

”Jeg går lige på toilettet”. Hun drejer rundt på fødderne i sit tykke vintertøj.

Imens går jeg mod baren og må mase mig gennem andre Tinder-dates, der alle, som Lisbeth og jeg, sikkert vil ende i en hed romance. Måske for natten. Måske for længere tid. Måske så længe at det ender med en hængelås på cykelbroen mellem Fisketorvet og Islands Brygge som bevis for evig kærlighed. Måske ender Lisbeth Larsen og jeg også der. Lisbeth + Allan Abi.

hængelås

Jeg indtager igen vores mørke hjørne. Nu med to drinks. Lisbeth Larsen er endnu ikke kommet tilbage fra toilettet. Måske tager hun noget af alt sit vintertøj af og netter sig med læbestift. Måske nyder hun lyden af porno i højtalerne, der har erstattet den vanlige musik. Måske er hun bare langsom, for jeg har stået og ventet snart en time nu, og isen i vores drinks er smeltet. De første Tinder-dates har forladt baren, og måske ligger de allerede nøgne sammen i en seng et sted. Jeg venter.

Måske er der sket hende noget ude på toilettet? Det er da ikke normalt at være så længe på lokum? Jeg får en af de kvindelige tjenere til at undersøge toilettet. Der er tomt. Ingen Lisbeth Larsen. Tjeneren mener at have set hende gå, mens jeg stod i kø i baren.

Men det er da umuligt, tænker jeg. Hvorfor skulle hun dog gå fra mig? Vi indledte sgu da så fint. Hun kan umulig være sur over det med billedet. Umuligt. Det er jo bare et billede. Vi skulle lige til at starte romancen.

Jeg fisker med stort besvær mobiltelefonen frem fra de stramme jeans. Jeg vil skrive til hende. Hun må komme tilbage. Jeg har sgu da lagt rent sengetøj på og købt kondomer. Alt er klar derhjemme. Men hun har slettet mig på Tinder. Mit match med Lisbeth Larsen er forsvundet. Mit første kongematch med den nye profil er væk.

Heldigvis kender jeg hendes Instagram. Jeg kan skrive til hende der. Det må være en misforståelse. Hun kan da for pokker ikke bare smutte? Sådan noget gør man ikke, når man har arrangeret en god cocktail-date?

Jeg skriver Lisbeth Larsen ind i søgefeltet. Hun er øverst, for jeg har stalket hende en del og allerede onaneret flere gange til billederne af hende i bikini. Den bløde mave og den lilla push-up-top.

Første billede på Lisbeth Larsens profil er af mig. Eller rettere mig i min Tinder-udgave. Hun har lagt mig på Instagram og skrevet en lang tekst:

Jeg har lige været på en utrolig kort date med en, der hedder Allan Abi. Faktisk troede jeg, at jeg skulle på date med den flotte mand på billedet her, men Allan Abi var bestemt ikke ham på billedet. Desværre. Hvis I kender manden på billedet, så fortæl ham, at Allan Abi gerne vil være ham, og at jeg vildt gerne vil på date med manden på billedet#HvemErDenFlotteMandPåBilledet? #AllanAbiErFake #TinderLife”.


Privatfoto øverst

Find mere om
Footer graphics