Foto: Carlo Allegri/AP/Ritzau Scanpix

Ny ’Brats’-dokumentar genforener de gamle 80’er stjerner

Alle ville være en del af ‘The Brat Pack’, bortset fra dem selv. Den nye dokumentar, ‘Brats’, skabt af Andrew McCarthy, viser de tidligere Brat Pack-medlemmers liv og karriere gennem interviews med stjernerne selv.

Hvis du var teenager i 1980’erne, eller ligesom jeg, ville ønske du var, fordi alle de fedeste film bare er lavet i det årti, så kender du sikkert gruppen ’The Brat Pack’. De var unge, hotte og optrådte sammen i ungdomsorienterede coming-of-age film. Mest kendte film er nok ’The Breakfast Club’, hvor et hold uopdragne high school-elever straffes med eftersidning, eller ’St. Elmo’s Fire’, hvor en gruppe venner kæmper med at blive voksne efter college.

De oftest nævnte medlemmer af gruppen var Emilio Estevez, Anthony Michael Hall, Rob Lowe, Demi Moore, Judd Nelson, Molly Ringwald, Ally Sheedy og Andrew McCarthy.

I traileren til dokumentaren ’Brats’ ser vi, hvordan sidstnævnte kontakter sine tidligere kollegaer, og spørger dem indtil deres oplevelser, tanker og følelser omkring den vilde tid, de delte som en del af ‘The Brat Pack’.

Andrew McCarthy har tidligere udtalt, at han aldrig var en del af gruppen, og at det var medierne, der opfandt ‘Brat Pack’-betegnelsen. I traileren hører vi også om vennernes kamp for at leve op til forventningerne og den stigmatisering, der var omkring dem.

“Du har ikke været interesseret i at tale om Brat Pack i årevis,” fortæller McCarthy til Estevez i et klip, hvorefter Estevez indrømmer, at han har afvist alt med tilknytning til Brat Pack-betegnelsen, men at det: ”var på tide, at vi fik renset luften for et par ting.”

Dokumentaren giver et unikt indblik i et af Hollywoods mest ikoniske fællesskaber og viser, hvordan deres karrierer og liv er blevet formet af tiden i rampelyset. 

‘Brats’ har premiere den 13. juni på Hulu.

Footer graphics