Prada
Foto: Prada.

Nu kan du købe Pradas populære tanktop: Men har du råd?

Pradas efterspurgte hvide tanktop med rund udringning er nu tilgængelig for både kvinder og mænd – men til en noget hamper pris.

Spar på tendenser, og spender på gode basisting, lyder garderoberådet ofte. Hvis du er til Prada, kan du tage det med at spendere meget bogstaveligt.

Til det italienske mærkes FW22-show for kvinder, som blev afholdt under Milanos modeuge tilbage i februar, åbnede supermodellen Kaia Gerber showet iført en enkel tanktop med mærkets lille, men ikoniske sorte trekantslogo placeret midt på brystet. Også skuespiller Hunter Schafer optrådte på catwalken i den hvide sag.

Toppen endte med at gå viralt, i den forstand at den var på alles læber og ønskelister, og nogle snakkede endda om, at den kunne bruges til alt.

Nu er det så faktisk blevet fall 22, og det betyder, at du kan købe den famøse ‘wifebeater’ – hvis du har råd. Toppen er nemlig sat i salg til 5.400 danske kroner på virksomhedens egen hjemmeside.

Den gode nyhed er, at du kan købe den uanset køn. Prada har nemlig foruden den figursyede tanktop til kvinder også lavet det omtalte stykke tøj til mere firkantede mandekroppe.

Foto: Prada.
Find mere om
Footer graphics