Ben Stiller som Derek Zoolander i 'Zoolander'.

Hvorfor rigtige mænd selvfølgelig ikke går i (ægte) pels: Dine Morgenbeats er optaget af god stil

Morgenbeats siger farvel til minkpels og verdens mest underholdende statsleder nogensinde – og byder dårlig heavy og god stil hjertelig velkommen.

Corona stærkere end veganere

Ditte Giese

Vi er sikkert mange, der de senere uger har undret os over al den snak om mink og smittefare. Det viser sig, fortalte Euromans nye chefredaktør, Kristoffer Dahy Ernst, mig på Twitter, at Kopenhagen Fur er cirka otte milliarder gange større, end man gik og troede. Minkpels fra Danmark er en kæmpe business på Shanghai Fashion Week og omegn, og vores lille land har været førende udi det lille invasive rovdyr. Sikkert fordi en masse dedikerede mennesker har fremavlet særligt smukke mink, men også fordi minkavl er forbudt i mange lande omkring os og er blevet dårlig smag i flere af de store modehuse. I går så jeg så en ung mand i fake fur. Det gjorde mig glad. Både fordi det er herligt at iagttage en mere mode-modig generation af drenge og mænd, men også fordi kunstig pels ikke længere er = bad taste. Hvad veganere og dyreaktivister har kæmpet for i årevis, har Corona altså nu fixet for os. Så må de rige kinesere hoppe med på fake fur-trenden, for mutantmink er fandeme et uhyggeligt scenarie. Bye-bye pelsindustri.

Slagtet heavyband har succes

thomas balslev
Thomas Balslev

De fleste vil gerne anerkendes for deres arbejde. Af og til kan det imidlertid vise sig at være præcis lige så tilfredsstillende at få en sardonisk sviner for sine bedrifter. Det kan det danske heavyband Katla skrive under på, efter at de for nylig udgav et nyt album med den fonetisk veloplagte titel ‘Warmongering Luciferians’ og modtog en anmeldelse i Gaffa på én sølle stjerne under overskriften ‘Trøstesløs dommedagsmetal sender anmelder i kulkælderen’. Ifølge bandet har de aldrig haft større succes. Deres salgstal er så godt som selvantændt, og de hæderkronede kollegaer fra metalbandet Bæst har netop taget Katla under deres vinger og givet dem et par tjanser som opvarmning. Der skulle derfor være rig mulighed for at opleve Danmarks måske dårligste metalband – med den måske største selvtillid i metalmiljøet lige pt. – i en nær fremtid. Den specifikke cocktail, vil jeg mene, er potentielt magisk.

Vi mødes på parkeringspladsen

Emilie animation
Emilie Søndergaard

I sidste uge lykkedes det endelig (!!) at få fyret Donald Trump fra præsidentposten. Og som man kunne forvente, håndterede Trump det med god gammeldags fornægtelse og vrede tweets, inden han inviterede pressen til stort pressemøde foran The Four Seasons – altså ikke det fancy hotel, men The Four Seasons Total Landscaping. Sådan omtrent hvad der vil svare til at holde pressemøde på parkeringspladsen foran Silvan. Og dér på parkeringspladsen mellem Silvan, Fantasy Island Adult Books og et krematorie annoncerede Trumps advokat, Rudy Guiliani, at det ikke er slut endnu. Men det er altså bare svært at tage slagsangen seriøst, når det ligner en scene fra ‘The Office’.

Mænd og stil

Kristoffer Zøllner

Forleden torsdag morgen lænede jeg mig ind over skrivebordet og mødte kollega Thomas Balslevs kloge øjne. Der gør vi ofte. Vender tingenes tilstand. Balslev ville tale om mænd og stil. Hvordan vi hankønsvæsener går og har det med forfængelighed, fremtoning og mode. Som altid var jeg kategorisk og nådesløs: “Det er absolut definitionen på dårlig stil at tale om sin stil,” fremturede jeg og fortsatte med argumenter om. at en mands stil skal være en indlejret del af hans personlighed, og at forfængelighed absolut ikke skal være for tydelig. Den slags. du ved. Men efter 10 minutter var vi alligevel i gang med at tale om alt det, jeg ikke mener, man bør tale om, og så var det, at jeg opdagede, at Jørgen Leth om lidt udgiver en bog, som handler om netop det. ‘Om Stil’ hedder den ganske enkelt. Den vil jeg naturligvis skynde mig absolut ikke læse!

Footer graphics