Hverdagsmad. Mette Dahlgaard
Radio & podcast
menu-close

Hverdagsmad. Mette Dahlgaard

20. maj 2015 |

Præsenteret af Mette Dahlgaard – køkkenchef på Restaurant Geist. Stegt torsk med bagte gulerødder og stegt kål Ingredienser: Filetreret torsk Gulerødder Kål (f.eks. palmekål og rød grønkål) Skalotteløg Gulerodsjuice Æbleeddike Honning Sennep Smør Citron Ost (f.eks. havgus) Ramsløg Salt Peber Bagte rødbeder med stenbiderrogn og pocheret æggeblomme Ingredienser: Stenbiderrogn Rødbeder Æg Piment d’Espelette

Præsenteret af Mette Dahlgaard – køkkenchef på Restaurant Geist.

Stegt torsk med bagte gulerødder og stegt kål

Ingredienser:

Filetreret torsk
Gulerødder
Kål (f.eks. palmekål og rød grønkål)
Skalotteløg
Gulerodsjuice
Æbleeddike
Honning
Sennep
Smør
Citron
Ost (f.eks. havgus)
Ramsløg
Salt
Peber

Bagte rødbeder med stenbiderrogn og pocheret æggeblomme

Ingredienser:

Stenbiderrogn
Rødbeder
Æg
Piment d’Espelette

Hverdagsmad