Jah Isakaya har længe været en af byens mest hypede japanske restauranter, en vaskeægte perle. Og så er de kendt for at servere byens koldeste fadøl, hvilket skyldes, at de opbevarer deres glas i fryseren. Den slags elsker danskere.
Nu åbner holdet bag Jah Isakaya søsterrestauranten Jah Posh i Indre By, nærmere betegnet i Frederiksstaden, der allerede huser populære steder som Fabro, Bottega Barlie, Apotek 57 og Atelier September.
På Posh Jah er det planen, at man vil udforske andre sider af det japanske køkken end på Jah Izakaya. Og det betyder særligt sushi og tempura, som er japansk for friture.
“Vi ønsker at præsentere autentisk japansk sushi og tempura – man kommer ikke til at kunne vælge mellem 100 forskellige sushi, men derimod fra et dagligt udvalg af 3-4 slags fisk af højeste kvalitet serveret på de bedste ris uden tilsat sukker – i form af nigiri og maki. Dertil kommer et dagligt udvalg af tempura, både grønt og ting fra havet. En ret god kombi efter vores mening,” lyder det fra restaurantchef og medejer Sebastian Kjeldgaard.
Posh Jah kommer til at have plads til 55 siddende gæster og vil være i samme hyggelige stil, som man kender fra Jah Isakaya, med god musik og et håndplukket udvalg af vin og sake.
Det er Jah Isakayas nuværende køkkenchef Shinya Ito, der fortsat kommer til at stå i spidsen af køkkenet med et nyt hold af både japanske og europæiske kokke bag sig.
Posh Jah er åben for bookinger. Borgergade 17a. 1300 København K.