Adeles liv
Foto fra 'Adeles liv'

Hjemmebio for de kræsne: Nu kan du se film på Grand Teatrets nye streamingtjeneste

Den københavnske biograf har netop lanceret sin egen streamingtjeneste, der samler op på bagkataloget. Mere end 180 film er allerede tilgængelige.

Det skal ikke længere kræve et visit på Mikkel Bryggers Gade i det indre København, hvis man vil se film fra Grand Teatret.

Med den nye streamingtjeneste, Grand Hjemmebio, er det nu muligt at boltre sig i den historiske biografs enorme bagkatalog, mens man sidder hjemme i sofaen.

Streamingtjenesten er ligesom biografen skabt for filmelskere og dem, der føler, at de ofte går forgæves på Netflix og HBO. Allerede nu kan man tilgå mere end 180 filmtitler med en gratis brugerprofil, hvorefter man – modsat en abonnementsordning – betaler for de film, man ser – enten med kort eller MobilePay.

100 års erfaring

Priserne ligger generelt i lejet mellem 29 kr. og 49 kr., og blandt de tilgængelige film finder man nøje udvalgte titler som f.eks. den prisbelønnede ’Adèles Liv’, Oscar-darlingen ’Green Book’ med Viggo Mortensen og Lars Von Triers nyeste ’The House That Jack Built’. Også danske film som ’Lykke-Per’, ’Dronningen’ (billedet) og ’En frygtelig kvinde’ findes på tjenesten, og flere er på vej.

”Med over 100 års erfaring med kvalitetsfilm mener vi at ligge inde med nok viden og filmkærlighed til også at favne filmkigningen derhjemme. Udbuddet på Grand Hjemmebio er – som i biografen – nøje udvalgt efter, hvad vi synes, er det absolut bedste på filmfronten”, siger Grands direktør Kim Foss om projektet.

Grand Hjemmebio findes også som app, så man kan streame på mobilen, Apple tv og lignende opsætninger.

Du kan finde streamingtjenesten her.

Find mere om
Footer graphics