klovn
Foto: Per Arnesen/TV2

Heartbeats anbefaler: Dit ‘Klovn’ podcast-fiks vender tilbage

Lige rundt om hjørnet venter endnu en sæson af ‘Klovn Podcast’, og det er noget, du burde glæde dig til, hvis du er ‘Klovn’-fan.

Det er over 17 år siden, at ‘Klovn’ for første gang blev vist på TV2 Zulu, og efter den sjette sæson var der da også stilhed i ni år, hvis man ser bort fra de to første ‘Klovn’-spillefilm – der jo også lidt foregår i et parallelt ‘Klovn’-univers, så det tæller ikke rigtigt. Men i 2018 fik alle ‘Klovn’-fans en glædelig nyhed: Serien ville vende tilbage! 

Jeg glædede mig og glæder mig stadig, hver gang der kommer et nyt afsnit. Men samtidig er de 8-10 afsnit, som hver sæson indeholder, ikke helt nok, til at tilfredsstille min hungrende tørst efter mere. Så da jeg opdagede ’Klovn Podcast’ blev jeg glad. Jeg blev rigtig glad. Og jeg blev faktisk kun gladere, da jeg gik i gang med at lytte til podcasten. 

Minituiøst går de to værter, Jacob Ege Hinchely og Rikke Collin, igennem hver enkelt episode i hver enkelt sæson. De dykker helt ned i de bittesmå detaljer, har geniale fun-facts om både produktionen og skuespillerne, og så er de ikke bange for at sige deres helt ærlige mening. De to værter er meget bramfrie, og det klæder podcasten, for ‘Klovn’ er jo heller ikke en serie, der er kendt for at lægge fingre imellem. 

Flad af grin

Ofte har de mere eller mindre kendte gæster med, der har set det ‘Klovn’-afsnit, som episoden omhandler, og dette bidrager kun yderligere til den i forvejen underholdende samtale. I slutningen af hver episode kårer de afsnittets citat og bi-figur, og så slutter de af med at give en pinligheds-karakter og en karakter for det samlede afsnit – og det er tilsyneladende ikke altid lige nemt at blive enige. Det hele kulminerer så i MiniKlovn episoderne, der samler op på hver enkelt sæson. Jeg griner mig igennem hvert enkelt afsnit, og hvis du også kan lide ‘Klovn’, er jeg sikker på, at du vil gøre det samme.

Som du nok kan høre, er der timevis af underholdning, der kan give dig dit ‘Klovn’-fiks, nu når det hele snart (igen) stopper. Og hvis du er en af dem, der ligesom mig, allerede har hørt alle de 94 episoder, der ligger ude i podcast-æteren, så er det nu, jeg kommer med en glædelig nyhed: Klovn Podcast Sæson 9 får premiere mandag den 5. september på Podimo! 

Find mere om
Footer graphics