Deadpool og Wolverine går sammen i ny film

Ryan Reynolds er tilbage i rollen som den rapkæftede anti-helt, Deadpool, i den nye ’Deadpool & Wolverine’, som kommer i biograferne 24. juli. Og som navnet antyder, er det i selskab med Wolverine, der er genopstået fra de døde.

Ryan Reynolds har fået kæmpe succes med rollen som den rapkæftede Deadpool med de politisk ukorrekte kommentarer. Nu er den første trailer til den tredje film om den flabede superhelt ude, og det er med Hugh Jackman på rollelisten. 

Hugh Jackman er vendt tilbage i sin rolle som den legendariske Wolverine. Flere tænker måske, at Wolverine døde i filmen ’Logan’, som udkom i 2017, men forklaringen er, at handlingen i Logan forgår i 2029 – mange år efter den historie, som udfolder sig i ’Deadpool & Wolverine’

I traileren ser vi Deadpool sammen med ”Succession”-stjernen Matthew Macfayden, der spiller en agent fra Time Variance Authority ved navn Paradox. 

Mr. Paradox præsenterer ham for muligheden om at blive en ”En helt blandt helte”. Til dette svarer anti-helten i klassisk deadpool stil: “Jeg lugter, hvad du træder i, sensei. Dit lille filmunivers er ved at ændre sig for evigt. Jeg er Messias. Jeg er Marvel-Jesus”.

Til sidst i traileren ser man Deadpool ligge kvæstet på jorden. En skygge læner sig over ham, og ”Swuush” kommer Wolwerines kløer til syne.

‘Deadpool & Wolverine’ er instrueret af Shawn Levy, som også står bag film som ’Nat på museet’ og otte afsnit af ’Stranger Things’.

’Deadpool & Wolverine’ har dansk biografpremiere den 24. juli.

Footer graphics