Billie Eilish
Foto: Wiki Commons

Billie Eilish går nummer 1 som den første artist født efter årtusindskiftet

Sangerinden Billie Eilish er netop gået nummer et i USA med sangen ’Bad Guy’ som den første artist født efter årtusindskiftet.

Den bare 17-årige sangerinde Billie Eilish har kronede dage. Hendes single ‘Bad Guy’ er efter ni uger på andenpladsen endelig kravlet op på den eftertragtede førsteplads på den amerikanske singlehitliste Hot 100 og har dermed vippet Lil Nas X af pinden efter hans 19 ugers rekordslående triumf med hittet ’Old Town Road’. Det skriver Billboard.

Billie Eilish er dermed den første artist, men næppe den sidste, der er født efter årtusindskiftet, som har opnået at få et nummer et hit på den amerikanske singlehitliste. Samtidig er hun den yngste artist, der går nummer et, siden den dengang 16-årige Lorde med sangen ’Royal’ i 2013.

Men ikke nok med det. Hittet ‘Bad Guy’ slår med sine ni uger som nummer to på hitlisten samtidig også rekorden for den sang, der har været længst tid på andenpladsen, inden den rykkede op til nummer et.

‘Bad Guy’ er den femte single fra Billie Eilish’s debutalbum ’When We All Fall Asleep, Where Do We Go?’, der også tidligere på året gik nummer-et på den amerikanske albumhitliste. Hitsinglen ‘Bad Guy’ blev for nylig udgivet i en remix-version featuring ingen ringere end Justin Bieber, som Billie Eilish selv er stor fan af.

Hør hittet her:

Footer graphics