Foto: DR

Alene i vildmarken: Ingen ved, hvad det var, hun lavede med numsen, og ingen vil vide det

Kun Sanne, Camilla, Christian og Rasmus er tilbage, og vi er inde i den afgørende fase. Der er lort overalt, og folk knækker på forskellig vis.

Her på dag 21 varsles det, at der kommer storm. Det giver sådan en dejlig spænding. Den bliver bare ikke rigtig til noget, og det er virkelig en skam. 

Dybest set er det stadig bare et waiting game. Deltagernes tålmodighed og kampen mod savnet er det vigtigste, og det ender altså med at knække en af deltagerne midtvejs. 

Næste gang skal hele to deltagere give op, for vi ved, at vinderen skal findes, og selvom der er en klar favorit, er intet sikkert. Folk er som bekendt ikke til at stole på. 

Foto: DR

Sanne: 0 %

Vi starter ud hos Sanne, der har bid. 

“I guder mand, hvad fanden er det, jeg har fanget?”

Det er en fisk, Sanne. Et dyr, som lever i vandet. Bare spis den. 

Sanne får tilberedt nogle ordentlige lunser og har cirka samme reaktionsmønster som en 18-årig, der har drukket 11 guldøl og pludselig hører sin yndlingssang. 

Alt er ude af proportioner. Hun forklarer selv, at det er, som om tiden står stille, “det er sådan wqruuhf! Faaack!”

Hvorfor råber hun så meget? 

Så vil hun vil “stamskege” sin laks, og så synger hun en sang og holder jul. Det er så også årsagen til, at hun får for meget hjemve og må tage hjem. Ikke den største overraskelse, men alligevel en skam. 

Foto: DR

Rasmus: 90 %

Kongen fra Fanø. Rasmus fortæller, at han er vant til at spise varmrøget laks derhjemme og laver så den geniale kobling, at man kan ryge sine fisk med varm røg for at tilberede dem.

“Det sma’er kraft’eme å godt,” siger han.

Da han går ud i den iskolde fjord , fremprovokerer det en meget speciel lyd fra hans stemmelæber. 

I øvrigt: Meget tilfreds med den underlægningsmusik, producenterne har valgt lige dér. Overvej kraftigt at lave en ringetone ud af det. 

Rasmus bliver pludselig meget rørstrømsk, fordi han savner sin hund, Biffo. Han savner også sin svigermor, Karin, men derudover er han ikke syg i hovedet. 

Han fanger fisk med rogn og filosoferer lidt over det: 

“Der er noget power i rogn. Powerrogn! Om det er rætti eller ej, det ved jeg ikke. Men nu skal jeg den undenfløjteme skide”.

Vi siger tak. 

Rasmus tror nu også, at han kan svine sit bål til for at få det op på kogepunktet. Han kan mange bandeord. Det er flot: Der er ikke noget bedre end at høre en vestjyde sige “SCHEIßE MAND!”. Den der storm er heller ikke noget, der rokker ved ham. Der er tale om standard blæsevejr for en esbjergenser. Hans vinderchancer er stadig meget store. LET’S GO!

Foto: DR

Camilla: 55 %

Camilla er imponerende. Hvad laver hun egentlig overhovedet derude? Hun er – som hun selv siger – en kæmpe amatør, og alligevel pløjer hun bare gennem dagene som en traktor.

Vi konstaterer, at hun har lavet en hylde til fem penisser, og at hun på nuværende tidspunkt lugter så meget af gnu, at hun opfylder kravene for parring med gnu.

“Hov, har jeg bølger?” Det er holistisk sprog for at skide.

Ingen er dog for alvor overbevist om, at det faktisk var lort, der kom ud af hende. Samtidig vil ingen vide, hvad det så var.

Camilla beslutter “at kaste kugler” og ved nu, hvornår hun skal hjem. Efter sigende også den strategi Lars Løkke Rasmussen bruger, når han skal træffe den slags beslutninger.

Andre iagttagelser: Hun kløver brænde som en spedalsk, der har røget jordbong. 

Lortemusen! Fantastisk sidehistorie. Den skider i hendes shelter og spiser hendes jakkefoer. Hvor er det bare irriterende blærerøvsagtig adfærd. Den har jo ingen problemer med at overleve i vildmarken, den lille lort. 

Men ja, Camillas fremtid er jo allerede afgjort, og hun havde nok ikke været så tilfreds med den, hvis hun skulle hjem om firs dage, så et gæt er, at hun tager hjem som den næste.  

Foto: DR

Christian: 75 %

Hvad fanden er det for et fiskesystem altså? Det er unødvendigt kolossalt. Christian bør virkelig overveje at ændre fiske-taktik.  

Han får så den meget oplagte idé at prøve med sin fiskestang og fanger to fisk.

Stangen sætter sig fast, og Christian er lige ved at blive sur. Det vil sige, at han blinker i et helt sekund sammenlagt. 

Han overvejer at mundkysse med sin fisk. Ikke ubetinget et godt tegn. Men han kysser i stedet noget lamineret papir med mennesker på.  

Det hele vender for ham, da han pludselig begynder at fange fisk, og han bryder ud i lykketårer på dag 26.

Har I hørt om nemesis? Christian er virkelig kålhøgen omkring at spise alt på en fisk og så slam! Flækket tand. Det er karma. Altså, nemesis.

Man skal ikke tro, man er noget oppe i Norge. Med det sagt så har han efterhånden godt styr på det. Den tand kan dog meget vel blive udslagsgivende, og det gør, at hans prognose ikke kan hamle op med Rasmus’. 

Footer graphics