Foto: DR

Alene i vildmarken: Det er altså ikke normalt at lege heks og spille kryds og bolle med sig selv

Deltagerne i ‘Alene i vildmarken’ bevæger sig ind i den afgørende fase af konkurrencen. Det betød også et farvel til en stor karakter i dagens afsnit.

Endelig kom der lidt blæsevejr i vildmarken. Deltagerne har haft det alt for nemt, og de har haft alt for meget tid til at sole sig i stedet for at koncentrere sig om at overleve. Virkelig befriende, at noget pressening er i oprør. 

Vi vil have mere lortevejr. 

Generelt fælder alle træer nu. Det er lidt mystisk. 

Der tegner sig et klarere og klarere billede af, hvem der kan stå distancen. Tilliden til de holistiske typer er i hvert fald ved at forsvinde. 

Når man er i zen, har man givet slip på fighter-genet og ikke noget at tabe. Og så smutter man jo før eller siden. Det skete den her gang, men det er sikkert ikke den sidste.

Derfor er der også store ændringer i ugens prognoser.

Foto: DR

Rasmus: 83 %

Han sidder virkelig meget på sin stub. Hans humør er gigantisk. Uanset, om han er sur eller glad. Der er en biologisk hemmelighed i hans DNA-kæde, som man bør undersøge og give til folk med mild depression.  

Han er en smule hysterisk omkring at få vand på sin pressening, fordi det holder ham vågen om natten, og så kan han ikke være “genial om dagen.” 

Han mister også sin fiskeline, og det er “lårt, lårt, lårt” og gør ondt i hans tæer.

Så sidder han og grubler lidt over, at en, der hedder Svimmel, har rund fødselsdag derhjemme, og der er vistnok frankfurtere til festen, og det er træls at tænke på. 

Rasmus elsker en frankfurter.

Men så vender det lidt for ham. Han bygger en væg omkring sit bålsted og tror pludselig, han er blevet en viking: “JA TAK MAND IKK?!” Han råber helt vildt.

Så fanger han tre fisk, danser og bryder ud i fransk: “Wola!”

Det er overordnet svært at være bekymret på Rasmus’ vegne. Han får virkelig det bedste ud af det deroppe, og han er stadig storfavorit. 

Foto: DR

Camilla: 60 %

Camilla har fået tømmermænd og har rigtig meget lyst til at tage hjem. Men hun mener stadig, at hun mangler at få snittet en hel masse penisser. Det er bare super. 

Hun er informativ omkring sin afføring og bogfører selv skidning. Hvorfor? Det er ikke en hobby at lave lort. 

Hun påpeger, at det ikke kradser ikke i røvhullet, hvilket hænger sammen med, at hun tygger sine bær grundigt. 

Hun er vitterligt positiv for alt, det er ekstremt.

Man kunne klæde sig ud som Voldemort og forskrække hende om natten, og hun ville stadig bare komplimentere udklædningen og spørge, om man vil have noget urinade.

Så får hun sgu lige spist en dårlig ål, der giver hende kvalme og ondt i maven, og det kan jo godt gå hen at blive alvorligt. Svært at sige på nuværende tidspunkt. 

Det ville være en skam, for hun har den mest stabile bolig blandt deltagerne. Hendes største udfordring er, at hun har en ustabil forsyning af kost, og det er en smule bekymrende. Ellers flot stol. 

Foto: DR

Christian: 38 %

Christian har fået Bob Marley-hår, og hans støvle er gået i stykker. Det er småting, men tegn på at han langsomt er i forfald.

Han vejer nu også det samme som et fotografi af Karen Blixen.

Som den eneste har han opsat et stillads til at fiske med. Det virker helt unødvendigt. Især i betragtning af, at han ingenting fanger. 

Det er et kæmpe problem, som han af uvisse årsager nægter at se i øjenene.

I stedet har han indgået en romantisk relation til de omkringværende svampe, som han er en slags besøgsven for. Mega besynderlig adfærd.

Alting virker så velovervejet og kontrolleret hos ham, men man frygter simpelthen, at han må tage hjem på grund af vægttab. Prognosen falder.

Foto: DR

Sanne: 65 %

Sanne bliver ved med at overraske. Det er underligt, at hun stadig er her. Hun virkede fra start som en løs kanon, der før eller siden ville komme til at plaffe sig selv ned. 

Nu bor hun faktisk ret fedt. Problemet er, at hun er i gang med at brænde det ned, og at hun er ved at blive fuldstændig kuk. 

Det er ikke normalt at lege heks og spille kryds og bolle med sig selv på den måde. 

Man undrer sig også over, at hun formår at tabe til sig selv.

Hun fanger en flot fisk, som hun ikke kan spise op, hvilket simpelthen får hende til at BRÆNDE RESTERNE. Hun skal til at slappe lidt af. Medmindre det er, fordi hun bare er på vej hjem. Det tyder det dog ikke på. Hun kan meget vel være sæsonens dark horse.

Foto: DR

Jesper: 0 %

Hvorfor har han det der smørrede smil på hele tiden? Det er nøjeren. Der er sket noget lumsk i den svedehytte der, og man vil ikke rigtig vide, hvad det er. 

Han siger, han er blevet genfødt, og han siger “thank you mother earth”.

“Tak til svedehytte, tak til mur, tak til alle spirits, der bor her.”

Det er så underligt. 

Jesper går gennem kæmpemæssig fuglerede og synes, det er en fantastisk oplevelse. Så brænder han den og hopper over gløderne.

“Jeg gjorde det.” Alt, hvad den her mand siger og gør, er uforklarligt nu. 

For eksempel den her ultrakorte TED Talk: “Husk, det der isolation, det er ikke legetøj.”

Men ja, så falder det hele jo på plads. Han vil hjem, og det forklarer det hele. Det er selvfølgelig okay, men der er noget utilfredsstillende ved deltagere, der pludselig ændrer præmissen og tager hjem, ikke fordi de har krise, men fordi de har “opnået det, de ville”. 

Tak for nu, og held og lykke med ægteskabet <3 

Footer graphics