tinder corona sex
Illustration: Nikolaj Egestorp

28-årig mand vælter sig i sex på Tinder: “Da Danmark lukkede ned, sprang det med damer totalt i luften”

Mens de fleste går og øver sig på sund, social distance og høj hygiejne, har andre kastet håndklædet i ringen overfor libidoen. Heartbeats har talt med en sexlysten singlemand, som har travlt på Tinder. For damerne er vilde med at mødes trods forbud.

“Jeg ser mange forskellige piger på Tinder. De bliver hurtigt skiftet ud, men jeg har set fem ret fast indenfor den seneste måned. I den her uge har jeg allerede set tre, så jeg har lavet en regel om, at jeg skal have én dags pause mellem dem, jeg ser. Jeg tænker på sex hele tiden, hver dag. Med mindre jeg er på arbejde, kører det rundt konstant, og det har det gjort, siden jeg var otte år, hvor jeg begyndte at gå rundt og lave bollebevægelser. Nu er jeg 28 år, og jeg er single med mega stort S. Man siger, at man ikke kan sige nej til sex, hvis man har en libido på 10, men min er nok på 9. For jeg kan godt være for træt en aften.”

“Da Danmark lukkede ned, var den største konsekvens for mig, at alle mine venner med kærester lukkede deres sociale liv ned. Med hensyn til damer sprang det totalt i luften. Jeg ved ikke, hvad fanden der foregik, men Tinder gik lige pludselig op i et helt andet gear, og jeg begyndte at få tilbud hele tiden. Mange skriver kun med det formål at få sex, og jeg har set mange nye piger, som indenfor fem minutter har sat en aftale op med mig. Det har været meget tydeligt, at det blev ekstra spændende, fordi det føles forbudt at ses fysisk. Og selvom jeg har stillet spørgsmålstegn ved, om det nu var en god idé, og om det ikke er corona-haram, har mange svaret, at de var ligeglade.”

”De seneste uger har faktisk været noget værre noget. Jeg har fået over-tilfredsstillet mine behov, og det har været sådan ’wauw!’, fordi jeg har ondt i pikken. Jeg kan simpelthen ikke bolle så meget. Forleden prøvede jeg faktisk at lukke en pige ned, men jeg fik nærmest bare skældud og kunne fornemme, at hun var ivrig. Jeg endte dog ikke med at se hende. Det er derfor, jeg er på en 9’er.”

“Det burde give god mening, at jeg ikke kunne se nogen overhovedet på grund af corona, men det har bare ikke været tilfældet. Overhovedet ikke. Det har været modsat. I går var jeg nødt til at sige nej til en pige, fordi jeg har set nogen nærmest hver dag, og jeg trænger til en pause. Det har været så underligt. Mine venner har været totalt efter mig. Men når man har en høj lyst og får et tilbud, så siger man jo ikke nej.”

“Når en pige træder ind i min lejlighed, bliver alt om corona glemt. Når vi er færdige, mødes jeg tit med den næste uden at vaske lagner og spritte af. Jeg kan godt høre, at det lyder dumt og latterligt, men jeg tager faktisk afstand i andre situationer. Jeg er for eksempel opmærksom på at handle tidligt om morgenen, og jeg løber også tidligt om morgenen for at minimere risikoen for at blive smittet. Når jeg er sammen med mine forældre, holder jeg også afstand, og vi prøver at være udenfor.”

“Jeg ved godt, at jeg har løbet en risiko de seneste uger. Der er bare et eller andet, der tager over i de situationer, hvor jeg får et tilbud. Der er kun one way, og det er the high way. Det er den ærlige sandhed. Jeg tror også, at jeg hellere vil ses med en pige end med mine venner, som tingene er nu. Jeg kan jo ikke få noget kram af mine venner alligevel. Men gid jeg kunne begge ting.”

“Forleden havde jeg det for første gang lidt mærkeligt med det hele. Jeg var tung og tæt i hovedet, og jeg tænkte: “Ej mand, nu har jeg fandme fået corona.” Jeg frygtede, at mine venner ville sige: “Hvad sagde vi? Din fucking gris, du skulle have holdt dig derhjemme.” Men jeg tror bare, det var min allergi. Hvis jeg fik corona, ville jeg have det super nederen, men jeg kan jo aldrig være sikker på, at jeg har fået det fra en, jeg har haft sex med. Det kan lige så godt være fra arbejdet eller et dørhåndtag. Bakterierne lever jo længe på ting.”

“Midt i al den her faren rundt, hvor jeg er kriminel på Tinder, er det for mig også en søgen efter en, jeg kan være i et forhold med. Selvom jeg dater fire på samme tid og knalder med andre imellem dem, så spiller jeg altid med åbne kort. Forleden nat kunne jeg dog se, at en af dem, jeg ser, lå og læste ting på min telefon. Det var lidt spøjst. Men der er ikke mere potentiale end sex i det forhold. I aften kommer der en anden pige over, og så skal vi hygge os og lave noget mad. Og så skal vi have sex – det har vi allerede snakket om. Men lige nu tror jeg faktisk, at jeg ser mest frem til maden.”

Interviewets hovedperson optræder her anonymt, men hans identitet er redaktionen bekendt.


Du har netop læst en artikel fra Heartbeats.dk ❤️

Footer graphics