Foto: Shutterstock

Sean Penn strejker: Bliver væk fra tv-optagelser, indtil hele holdet er blevet vaccineret

Den amerikanske skuespiller Sean Penn er fast besluttet på at skabe trygge arbejdsvilkår for alle på sit nyeste TV-projekt ‘Gaslit’.

Den amerikanske stjerneskuespiller Sean Penn bliver væk fra optagelserne på sit nyeste tv-projekt ’Gaslit’, indtil alle på settet er blevet Corona-vaccineret.

‘Gaslit’ er et politisk drama og et moderne take på Watergate-skandalen og har blandt andre Julia Roberts på rollelisten. Tv-serien optages i øjeblikket i Californien, hvor antallet af coronasmittede er støt stigende.

Det er dog ikke frygt for selv at blive smittet med coronavirus, der har fået den 60-årige Sean Penn til at strejke fra optagelserne. Den anerkendte skuespiller er nemlig selv færdigvaccineret, men ønsker ikke at tage del i arbejdsforhold, der ikke sikrer alle mod Corona-smitte.

Det bekræfter en repræsentant for skuespilleren over for tv-statonen CNN.

I håb om at få Sean Penn tilbage til optagelserne indførte produktionsselskabet, NBCUniversal, ellers obligatoriske vacciner for projektets skuespillere og alle, der er tæt på dem i en såkaldt ‘Zone A’. Men det var ikke nok for Penn.

Produktionsselskabet skal nemlig ikke bare beskytte nogle få, men tage et større ansvar i bekæmpelsen af den dødelige virus, mener Penn. Derfor skal hele holdet – skuespillere, fotografer, assistenter, klippere etc. – vaccineres.

Gennem sin egen nonprofit organisation CORE har Sean Penn længe faciliteret test- og vaccinecentre i og omkring Californien, og skuespilleren har nu tilbudt at gøre det samme og betale for ’Gaslit’-produktionens vacciner, skriver mediet Deadline.


Du har netop læst en artikel fra Heartbeats.dk ❤️

Find mere om
Footer graphics