Photo by Flemming Bo Jensen
Photo by Flemming Bo Jensen

Så er der flere og bedre koncerter på vej på Culture Box

Tuborgfondets musikhjælpspulje, ’Den Gode Lyd’, bevilliger 213.000 kr. til Kulturforening CB. Pengene skal bruges til at sikre flere og bedre koncerter på Culture Box.

Gennem de seneste tre år har Tuborgfondets musikhjælpspulje, ’Den Gode Lyd’, uddelt millioner af kroner til danske spillesteder, der ønsker at forbedre deres lyd. Nu er turen kommet til det legendariske elektroniske spillested Culture Box, som har modtaget 213.000 kr. fra puljen.

”Musik samler mennesker, skaber glæde og samhørighed, og det er netop fællesskabet omkring musikken, som er vigtigt for Tuborgfondet. Spillestederne samler lokalbefolkningen og er med til at skabe et spændende og aktivt lokalmiljø,” udtaler Tuborgfondets sekretariatschef, Peter Giacomello.

Pengene skal gå til et nyt anlæg, der skal give både flere og bedre koncerter på Culture Box. Formanden for Kulturforening CB, Loke Busch, er glad for støtten, da det længe har været et stort ønske for spillestedet at udskifte deres musikanlæg.

”Det er med den største glæde, at vi har fået støtte fra Tuborgfondets musikhjælp til et nyt lydsystem til Red Box (Culture Box’ kælder, red.). Det har længe været et stort ønske fra Kulturforening CB, Culture Box og alle vores gæster at kunne udskifte det gamle, trætte musikanlæg med et nyt, tidssvarende fra L-Acoustics. Den nye forbedrede lyd vil betyde en meget større lydoplevelse med et mere rent og nuanceret lydspektrum. Det vil samtidigt give mulighed for flere aktiviteter og koncerter i Red Box på sigt”.

Der er altså med Tuborgfondets bevilling basis for flere og federe kulturelle oplevelser hos Culture Box.

Foto fra Culture Box: Flemming Bo Jensen

Find mere om
Footer graphics