Heartbeats » Podcast » Pernille Aalund: Der er ikke plads til kedsomhed længere

Diagnosen: Pernille Aalund: Der er ikke plads til kedsomhed længere

20. juni 2018 | Morten Pedersen og Jasper Ritz

Pernille Aalund: Der er ikke plads til kedsomhed længere
Afspil podcast

Tidligere direktør for Aller, tv-vært og forfatter Pernille Aalund er i studiet hos Morten og Jasper. Her fortæller hun om sine oplevelser og erfaringer med autisme. Om hvordan folk har opfattet hendes ligefremhed som arrogance og om sin datter, der vender et liv med diagnosen OCD til en force. Der bliver også givet dating tips til Jasper, de lapper i sig af Pernilles erfaringer på Tinder.

LÆS ARTIKEL ANNE KIRSTINE HAR BÅDE ADHD OG ASPERGERS. HUN ER JURIST, MOR TIL TRE OG HAR DREVET EN MILLIONVIRKSOMHED I 15 ÅR

Morten og Jasper er så heldige begge to at have diagnoser. Det er de meget glade for. Det har givet dem en masse ekstra ting i livet som ingen andre har. Selvom der er ting der er svære og udfordrende, så er der også en masse positive ting.

Derfor vil de i denne podcastserie snakke om de positive ting ved livet med en diagnose. Man kan nemlig sagtens blive til noget, selvom man har en diagnose. Med udgangspunkt i ADHD som de begge to har, vil Jasper og Morten snakke med en lang række gæster, som også har lært at leve deres diagnoser og får det bedste ud af det. Jasper er TV-vært og Morten er selvstændig. Begge har de via deres diagnose oplevet en masse positive ting, som har givet dem et forspring i forhold til andre.

Morten Pedersen er direktør og partner i firmaet Dining Six, der driver seks restauranter heraf to, der bærer navnet Köd, og Jasper Ritz er tv-vært, tilrettelægger og konceptudvikler.

Lyt til alle afsnit af ‘Diagnosen’ på iTunes her.